.

.

Чанта за съхранение с капак Y-образна ЧЕТВЪРТИ, Калъф За Носене, Преносим Твърд Калъф от ЕВА, Защитно покритие, Чанта За съхранение, Носене за слушалки Oculus Quest 2 VR и Ак?

Чанта за съхранение с капак Y-образна ЧЕТВЪРТИ, Калъф За Носене, Преносим Твърд Калъф от ЕВА, Защитно покритие, Чанта За съхранение,

BGN 37.37
Продукти

✎Преносим, елегантен, лек и отличен защитен калъф за аксесоари контролер на система за виртуална реалност Oculus Quest / Quest 2 ✎ По-свободно смени и съхранява VR стъкло на открито, осигуряване на лесен достъп до вашите устройства с помощта на цип. ✎Открийте за себе си пътна чанта-раница за gaming слушалки Quest 2 VR, здрав калъф за виртуална реалност с изключителен дизайн, разработен за защита на вашата виртуална слушалки от повреди и опростяване на съхранение и транспортиране. ✎ Конструкция с двоен цип осигурява лесен достъп до вашата слушалки и аксесоари. ✎ На помещение включва : 1x чанта (1 бр. и на специална цена с отстъпка за вас. Особености : Специално проектиран за слушалки Oculus Quest/Quest 2 VR Преносима и лека, модерна и отлична защита, предпазва вашето устройство от удари и надраскване.По-свободно се слагат и се съхранява VR стъкло на открито, благодарение на гъвкавост достъп до вашите устройства с помощта на откриващото се на цип.Преносим, елегантен, лек и отличен защитен калъф за -Oculus Quest / аксесоари за администратора на системата за виртуална реалност Quest 2 е Специално разработен твърд калъф : За слушалки виртуална реалност Oculus Quest2.Открийте за себе си пътна чанта-раница за gaming слушалки Quest 2 VR, здрав калъф за виртуална реалност с изключителен дизайн, разработен за защита на вашата виртуална слушалки от повреди и опростяване на съхранение и транспортиране.Конструкция с двоен цип осигурява лесен достъп до вашата слушалки и аксесоари.Технически характеристики : Материал : EVAColor Цвят : черен, сив Размер : 24,5x20x14 см Брой : 1 (демонстрация други аксесоари от снимката не са включени) Забележка : 1. Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 дюйма2. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пакетът включва : 1x Чанта.

R

Продукти в категория