.

.

Поставка За слушалки, Кука За закрепване на Слушалката, Регулируема Настолна Игра Титуляр За Слушалки, lcd Дисплей Слот Слушалки за PC, Универсална Скоба за ключове о?

Поставка За слушалки, Кука За закрепване на Слушалката, Регулируема Настолна Игра Титуляр За Слушалки, lcd Дисплей Слот Слушалки за PC,

BGN 56.61
Продукти

【Регулируема десктоп планина за слушалки】 Лесно се прикрепва към маси и настилки с дебелина до 50 мм (1,97 инча) и ширина до 5 мм за универсална инсталация на повечето повърхности и маси 【Поставка за слушалки с отлично качество】 Изработена от висококачествен материал mental, нашата закачалка за слушалки е здрав.Мека изкуствена кожа с две страни куката предпазва вашите слушалки от вдлъбнатини и следи, а поролоновые подплата защитава вашия маса от надраскване от силата на затягане. 【Универсална кука за слушалки】 Лесно се инсталира на множество повърхности като маси, шкафове, стъклени повърхности, монитори, настолни кула, рафтове и така нататък.Идеален за всички слушалки, големи и малки, са също много подходящи за окачване на игрови контролери, кабели и други джаджи, които можете да окачите!. 【Лесно да се отстранява и се нанася】 Тази кука под масата и лесно да се отстранява и може да бъде отново е приложен и приложен към маса или повърхност, без лепило, без елементарно!Мека подплата, разположени в двата края на затягане, защитават вашия маса от увреждане. 【Искрено обещание по отношение на поставка за слушалки】 В комплекта на нашия десктоп, да се измъкне за слушалки се предлагат две части (соединяемые заедно), винт и шестостенния ключ.Можете да го поставите навсякъде, където ви е необходимо.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще направим всичко възможно, за да реши проблемите си в рамките на 12 часа. 【Регулируема десктоп планина за слушалки】 Лесно се прикрепва към маси и настилки с дебелина до 50 мм (1,97 инча) и ширина до 5 мм за универсална инсталация на повечето повърхности и маси. 【Поставка за слушалки с отлично качество】 Изработена от висококачествен материал mental, нашата закачалка за слушалки е здрав.Мека изкуствена кожа с две страни куката предпазва вашите слушалки от вдлъбнатини и следи, а поролоновые подплата защитава вашия маса от надраскване от силата на затягане. 【Универсална кука за слушалки】 Лесно се инсталира на множество повърхности като маси, шкафове, стъклени повърхности, монитори, настолни кула, рафтове и така нататък.Идеален за всички слушалки, големи и малки, са също много подходящи за окачване на игрови контролери, кабели и други джаджи, които можете да окачите!.

R

Продукти в категория