.

.

Безжична мишка Lieyiahe, за ергономичност, Акумулаторна Безжична Тиха Мишка, Преносима Оптична Безжична Компютърна мишка USB 2,4 G с USB приемник и адаптер Type C (розов)

Безжична мишка Lieyiahe, за ергономичност, Акумулаторна Безжична Тиха Мишка, Преносима Оптична Безжична Компютърна мишка USB 2,4 G с

BGN 4.20
Продукти

Акумулаторна батерия : Вградена акумулаторна батерия, не е необходимо да смените батериятаИдва с USB кабел за зареждане, не е нужно да се купуват отделно.Специален безшумен режим дизайн за дясната и лявата бутоните, няма да попречи на други.Пестене на енергия : корекция 3 точки на инч, изберете скорост на движение на мишката, която е по-подходящ за вас.Мишката ще премине в режим на заспиване след 8 минути бездействие. лесно може да се активира с натискане на всякакви бутони.Щепсела и да играе Супер лесен за използване : Наистина plug дизайн, да инсталирате никакви драйвери не са нужни. Технология за безжичен пренос на данни 2,4 Ghz осигурява мощна и надеждна връзка на разстояние до 33 фута. Компактен размер : около 4,2 х 2,7 х 1.5 инча, перфектен за носене при пътуване, лесно могат да бъдат поставени в чанта за лаптоп и максимално да се спести място.Широка съвместимост : Работи с Windows 2000 /XP/7/8/10/ Vista, Mac с USB порт или Type C. Подходящ за дома, офиса, пътувания и много други. Стабилно съединение 2,4 Ghz, стабилен обхват на безжичен пренос е до 33 фута.Щепсела и да играе, няма закъснения или на проблемите. (USB-приемник се намира в долната част на мишката) икономия на Енергия За икономия на енергия, той автоматично преминава в режим готовност след 8 минути бездействие.Точно проследяване на Тънка безжична мишка притежава ниво на разрешение 3 DPI (800-1200-1600), за да отговори на различните изисквания, осигуряване на плавно проследяване на повечето повърхности.Ергономичен дизайн Тънък и ергономичен дизайн и гладка повърхност осигуряват невероятен потребителски опит.И симетричен дизайн му позволява да се побере в двете си ръце.Как да се използва 1. Зареждайте мишката около 2 часа, преди да я използвате за първи път. Извадете USB-приемник, който се съхранява под задния панел на мишката. Поставете USB приемника в USB порта на вашия компютър. Включете мишката, превключвателят се намира в долната част на мишката. Изчакайте няколко секунди, за да инсталирате, никакви действия не се изисква, просто изчакайте.След това ще можете да ги ползвате. Ако вашият компютър има пристанище Type-C, ще трябва първо да поставите адаптера Type-C на компютъра, а след това поставете USB приемника в адаптер Type-C.

R

Продукти в категория