.

.

Мини-механична клавиатура BOYI 61, 60% мини-ключ клавиатура клавиатура RGB PBT Cherry MX Switch Компактна ръчна детска клавиатура RGB (сив цвят, преминете Cherry MX Blue)

Мини-механична клавиатура BOYI 61, 60% мини-ключ клавиатура клавиатура RGB PBT Cherry MX Switch Компактна ръчна детска клавиатура RGB

BGN 0.33
Продукти

【КЛАСИЧЕСКА КОМПАКТНА подредба от 61 клавишите】 Мини размер, изискан външен вид, надеждно качество на изработката и мощни функцииСверхкомпактное местоположение 61 клавишите увеличава десктоп пространството и го прави по-чист. Клавиатура с честота 60% от кадъра в секунда - това е изборът на повечето геймъри, тъй като тя може да ви предостави повече място за движение на мишката по време на игра. 【Капачки за комбинации PBT DOUBLESHOT】Капачки за комбинации PBT double-shot гарантират не само много по-висока маслостойкость и твърдост, от капачки за клавиши на КОРЕМА, но също така осигуряват светлинна пропускливост капачки за ключове, което ги прави отлични за ефекти на осветление RGB.Извити капачки за бутони също предоставят най-добрия набор на текст и геймплей. 【Страхотна детска клавиатура RGB】 Можете да натиснете (Fn + Alt + T десният), за да промените режима на осветление в съответствие с вашите нужди (игри / набор на текст).Тази клавиатура с 61 клавиша има разделени режими RGB с основна клавиатура RGB и around light RGB, които се показват на различни ефекти, осветление и вълна, която удвоява възпроизводимост.Тези режими ще ви доставят по-голямо удоволствие, когато играе или печатате през нощта. 【Ергономичен дизайн】 Дизайн на високи и ниски клавиши и на капсули в комбинация с ъгъла на наклона на самата клавиатура подобрява усещането за натискане. 【Регулируеми светлинни ефекти RGB】 В допълнение към режим cool RGB натиснете комбинирана бутона мултимедийни функции, за да конфигурирате светлинни ефекти на три черно-бели режими.Яркостта и премина също така може да се регулира в зависимост от вашите нужди. 【Игра офис е съвместим】 Кабелна начин на предаване на данни е по-стабилна, независимо дали е игра или офис, той може да отговори на нуждите, без да инсталирате драйвери или никакви плъгини, съвместим с Windows XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10 / MAC / Linux или други операционни системи. 【КЛАСИЧЕСКА КОМПАКТНА подредба от 61 клавишите】 Мини размер, изискан външен вид, надеждно качество на изработката и мощни функции.Сверхкомпактное местоположение 61 клавишите увеличава десктоп пространството и го прави по-чист. Клавиатура с честота 60% от кадъра в секунда - това е изборът на повечето геймъри, тъй като тя може да ви предостави повече място за движение на мишката по време на игра. 【Капачки за комбинации PBT DOUBLESHOT】Капачки за комбинации PBT double-shot гарантират не само много по-висока маслостойкость и твърдост, от капачки за клавиши на КОРЕМА, но също така осигуряват светлинна пропускливост капачки за ключове, което ги прави отлични за ефекти на осветление RGB.

R

Продукти в категория