.

.

Аксесоари за зареждане, Слушалки DOITOOL, Портове за слушалки, Слот за Скоба, USB, Офис Настолни Слушалки с поддръжка за игри, Закачалка, Шкаф, RGB-Титуляр, Настолна стойка ?

Аксесоари за зареждане, Слушалки DOITOOL, Портове за слушалки, Слот за Скоба, USB, Офис Настолни Слушалки с поддръжка за игри,

BGN 1.00
Продукти

Аксесоари за геймерского на масата : Поставка за слушалки е предназначен за защита на слушалки от изпадане и драскотиниДетска поставка за слушалки : Поставка за слушалки можете да поставите на бюрото си стабилно и здраво, лесно я разстрои.Поставка за гейминг слушалки : Този титуляр за слушалки има красива, цветна подсветка и светлинен ефект може да се подобри игрова атмосфера.Закачалка за геймърски слушалки : за дома, в общежитията и офиса.Отличен подарък за геймъри, мъже, момчета и съпруга си.Детска станция : Многофункционален дизайн може да се използва като поставка за слушалки, както и допълнителен USB порт ви позволява да зареждате смартфон.Държач за съхранение.Държач за съхранение.Пратката включва 1 х стойка за съхранение на Особено -не е нужно Да се притеснявате за това, че слушалки заемат място, направете плот чист и удобен настолна закачалка за слушалки. - Силна пръчка конзола поставки за слушалки - това е лесен, красив и щедър игри материал. -Режим RGB : 3 настолни поставки за слушалки - Стойка за слушалки, предназначени за това, че слушалките не соскальзывали и не scrabbling стойка за слушалки. -Материал : алуминиева сплав, ABS, TPU аксесоари за игрови конзоли - Поставка за слушалки може да се постави на бюрото у дома или в офиса, в съответствие с вашите нужди поставка за слушалки. -Поддръжка : поставка за слушалки USB2. - Многофункционален дизайн може да се използва като поставка за слушалки, както и допълнителен USB порт ви позволява да зареждате притежателя на дисплея за слушалки на вашия смартфон. -Цвят : както е показано на аксесоарите за игра на масата -Размер : 25,00 X11,80 X11,80 см / детска станция 9,82 X4,64 X4.Описание на продукта Притежателя на дисплея за слушалки Тази закачалка за слушалки изработени от алуминиева сплав, ABS и TPU, че не е лесно, но може да защити вашата маса от износване. поставка за слушалки за масата е Проста и стилен, функционален и практичен, прави вашите слушалки организирани и лесно достъпни, поддържа бюрото си в ред и чистота.

R

Продукти в категория