.

.

Механична Клавиатура DUSTSILVER Клавиатура Игри за PC, 108 бутони на Клавиатурата, с възможност за гореща замяна, Оптичен Синия Ключ + 35 клавиатури Протези, PBT Защита от отб?

Механична Клавиатура DUSTSILVER Клавиатура Игри за PC, 108 бутони на Клавиатурата, с възможност за гореща замяна, Оптичен Синия

BGN 1.33
Продукти

Нова художествено выглядящая клавиатура DUSTSILVER ще направи вашия работен плот уникален!СИНИ /КАФЯВИ ключове (щелкающие ключове) осигуряват допълнителен звук на щракване при контакт с точка на задействане.Основното предимство на тактилни ключове се състои в това, че не е нужно да натискате клавиша до друго.Можете да отпуснете клавиша веднага след получаване на обратна връзка. червено-черни ключове (линейни ключове) са най-прости.Те се усещат еднакво с това на момента, като започнете да натискате клавиша, и до постигане на долната граница.Липсва тактильная обратна връзка или шум при натискане на точката на задействане (точката, в която се регистрира натискането на клавиши - обикновено някъде по средата).По този начин, в повечето случаи вероятно ще играе при всяко натискане на клавиш.Сменяеми капачки за комбинации от пбт за създаване на вашата клавиатура.Двуцветен комбинираната капачки за ключове, ниско съдържание на мазнини, нескользящие клавишите, износоустойчиви, букви ясни и не изчезват.Матова повърхност, приятна на допир. 1 * Механична клавиатура. 35* Допълнителни капачки за клавиши на PBT. 1 * USB-тел 1,9 метра. 4 * Сменяеми прекъсвач (червен, черен, кафяв и син). 1 * четка за почистване. 1 * Инструмент за премахване. 1 * Мультяшная на жени. 1 * Ръководство на потребителя.Оптични превключватели, често наричани оптико-механични превключватели, са последните нововъведения и могат да играят важна роля в бъдещето на висококачествени клавиатури.За разлика от традиционните механични превключватели, които са пуснати в действие чрез установяване на контакт метал-метал, оптични превключватели работят по световому сигнал.По този начин, изисква по-малко физически контакт, което прави ключове по-малко податливи на проблеми, причинени от физическа деградация.Подобрение : Тази механична клавиатура допълнително с 35 клавишными главни букви в различни цветове въз основа на комплектной клавиатура.Технически характеристики на : . Материал : ABS + метал.Капачки за ключове : технологията сублимация на PBT +.Дължина на кабела : 6,2 метра.Размери на продукта : 17,4 x 5,6 x 1,6 инча.Размери на опаковката : 19,4 x 8,2 x 1.Нето тегло : 4,6 кг .PS : Вдъхновен от дизайнер, вие ще откриете, че клавиш за управление на оформена в сладък ctrl вместо ctrl, което означава, че уникалността, а не печатни грешки.

R

Продукти в категория