.

.

Гърдите Колан, за Котка, Комплект от Колан за животни, Дизайн Куката и панти, Каишка за Домашни Любимци, Стоки за Домашни Любимци, Малък домашен Любимец за Заек, Хамс?

Гърдите Колан, за Котка, Комплект от Колан за животни, Дизайн Куката и панти, Каишка за Домашни Любимци, Стоки за Домашни Любимци,

BGN 1.00
Продукти

Уникална форма, за да се предотврати отделяне, шия домашен любимец не е труден, оригинален и красив стилCartoony ягодово модел с блестящи лъкове отпред и златен крило отзад, което прави гърдите колан не монотонен и изглежда по-добре.Разработен кука и контур, лесно се побира и се отстранява, може свободно да се регулира в зависимост от размера на тялото домашен любимец, не е лесно да се разсейва.Гърдите колан с мрежесто дизайн носи директно върху гърдите си, което го прави по-дышащим и се охлажда.Позволява за извеждане на домашни любимци на разходка.Редовните разходки ще направи на домашни любимци по-гъвкави и оживени, при избягване на затлъстяването. Гърдите колан с мрежесто дизайн носи директно върху гърдите си, което го прави по-дышащим и се охлажда. Уникална форма, за да се предотврати отделяне, шия домашен любимец не е труден, нов и красив стил. Cartoony фигура ягоди с блестящи лъкове отпред и златен крило отзад, което прави гърдите колан не монотонен и изглежда по-добре. Разработен кука и контур, лесно се побира и се отстранява, може свободно да се регулира в зависимост от размера на тялото домашен любимец, не е лесно да се разсейва. Позволява за извеждане на домашни любимци на разходка.Редовните разходки ще направи на домашни любимци по-гъвкави и оживени, при избягване на затлъстяването.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на стоката : Комплект каишки за домашни любимци Материал : плат Цвят : както е показано на фигура по Избор размер : S, M, L Размер гърдите Подходящ тегло Дължина на въжето : 20-23 см /7,9-9,1 инча 0,5-1 кг/1,1-2,2 кг 1.4 m/4,6 метра 23-25 см /9,1-9,8 инча 1-1,75 кг / 2,2-3,9 килограма 1.4 m /4,7 метра 26-28 см / 10,2-11 инча 1,75-2,5 кг/3,9-5,5 килограма 1.4 m /4,8 метра Осъществяване списък : 1 x Гърдите каишка 1 х лента за каишка моля, Обърнете внимание : , Подходящи за малки домашни любимци, моля, закупете в съответствие с размера и комплекцией домашен любимец.

R

Продукти в категория