.

.

HomeSoGood 10 бр. Играчки За местните зъбите Хамстер, Мини-Играчка За Дъвчене Лава блокове Заек, Преносими Играчки За Нарязване на зъбите С Кальциевым Минерал (зелен)

HomeSoGood 10 бр. Играчки За местните зъбите Хамстер, Мини-Играчка За Дъвчене Лава блокове Заек, Преносими Играчки За Нарязване

BGN 3.33
Продукти

Изработена от 100% естествена лава, тя добре се отразява на проблеми със зъбите при малки домашни любимциКомплектът включва : 10 * камъчета за никнене на млечни зъби, в достатъчно количество за ежедневна употреба за вашия домашен любимец.Идеално за това, да дълбае на малки домашни животни, за поддържане на зъбите чисти, topiary, чудесно за умствена стимулация.Моларна lava е идеално за чинчили, зайци, хамстери, морски свинчета, един gerbil и други животни от същия размер. 2,5*2,5 см (моля, проверете размера преди да поръчате!).Изработена от 100% естествена лава, тя добре се отразява на проблеми със зъбите при малки домашни любимци.Комплектът включва : 10 * камъчета за никнене на млечни зъби, в достатъчно количество за ежедневна употреба за вашия домашен любимец.Идеално за това, да дълбае на малки домашни животни, за поддържане на зъбите чисти, topiary, чудесно за умствена стимулация.Моларна lava е идеално за чинчили, зайци, хамстери, морски свинчета, един gerbil и други животни от същия размер. 2,5*2,5 см (Моля, проверете размера преди да поръчате!). Технически характеристики : Размери : прибл. 2,5*2,5 см (Моля, проверете размера преди да поръчате!) Цвят : както е показано на снимките Приложение : хамстер, заек, морски свинчета, чинчили, протеини Материал : Минерален камък за заточване на зъбите на Помещение и включва : 10 х камък за заточване на зъбите Забележка : 1. Допуска се отклонение 0,5-1 см от ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането!.

R

Продукти в категория