.

.

Lylyzoo 2 бр., Топло Плюшен Двуетажно Клетки за Малки Животни, Хамак за Сън Порове, Супер Меки и Забавни Легла за Малки Домашни Любимци, Убежище за Плъхове, Захарен Плане?

Lylyzoo 2 бр., Топло Плюшен Двуетажно Клетки за Малки Животни, Хамак за Сън Порове, Супер Меки и Забавни Легла за Малки Домашни

BGN 10.66
Продукти

⭐ Възвишено място за почивка нека малки животни се чувстват по-спокойни и сигурни, заклещени или често събуждане на по-голяма височина 2 комплекта за детско синьо и кафяво цветя. Размер : 13,38x13,38 инча. ⭐ Идва с атрактивен дизайн във формата на сърце и е изработена от топла плюшени тъкани с лек пълнеж, за да си мъничък пушистикам е удобно. ⭐ Структурирани хамаци с двуетажно конструкция, малки хамаци за животните наистина могат да помогнат максимално пространството, създавайки допълнителни нива в клетката на вашия домашен любимец. ⭐ Включва 4 найлон лента и ключалките, които лесно се прикрепя от вътрешната или външната страна на всяка клетка.Достатъчно голям, за да побере две захарни Глайдеров или други малки домашни любимци, като порове-протеини. ⭐ СЪВЕТИ : Хамаци за малки животни, трябва редовно да се измие и да се заменят, за да се поддържа хигиена ги на леглото и да се сведе до минимум неприятните миризми.Гостите могат да ползват ръчно пране и в перална машина. (подходящ за студена вода). ⭐ Възвишено място за почивка нека малки животни се чувстват по-спокойни и сигурни, заклещени или често събуждане на по-голяма височина. 2 комплекта за детско синьо и кафяво цветя. Размер : 13,38x13,38 инча. ⭐ Идва с атрактивен дизайн във формата на сърце и е изработена от топла плюшени тъкани с лек пълнеж, за да си мъничък пушистикам е удобно. ⭐ Структурирани хамаци с двуетажно конструкция, малки хамаци за животните наистина могат да помогнат максимално пространството, създавайки допълнителни нива в клетката на вашия домашен любимец. ⭐ Включва 4 найлон лента и ключалките, които лесно се прикрепя от вътрешната или външната страна на всяка клетка.Достатъчно голям, за да побере две захарни Глайдеров или други малки домашни любимци, като порове-протеини. ⭐ СЪВЕТИ : Хамаци за малки животни, трябва редовно да се измие и да се заменят, за да се поддържа хигиена ги на леглото и да се сведе до минимум неприятните миризми.Гостите могат да ползват ръчно пране и в перална машина. (подходящ за студена вода). ❣️ Двуетажни структурирани хамаци Lylyzoo за малки животни - забавен дизайн, който придава цвят и характер на всяка клетка. ❣️ Снабден с лесни за инсталиране цепными и крючковыми елементи.

R

Продукти в категория