.

.

ПАТКО Хамстер Тихо Бегущее Колело Играчки за Морски Свинчета Упражнение Валяк Домашен Любимец Упражнение Бегущее Колелото Играчка за Домашни Любимци Упражнение ?

ПАТКО Хамстер Тихо Бегущее Колело Играчки за Морски Свинчета Упражнение Валяк Домашен Любимец Упражнение Бегущее Колелото Играчка за Домашни

BGN 6.19
Продукти

БЕГОВОЕ КОЛЕЛОТО за домашни любимци - Бягане в колело - страхотна тренировка, която наистина ще се хареса на вашия домашен любимецХОМЯЧИЙ КЪЩА - Бегач се върти плавно и тихо, благодарение на разумни технически средства.КОЛЕЛО за ХАМСТЕРИ - Беговое колело за хамстери удобно да се използва за игри.Играчка за бягане на домашни любимци - той е подходящ и удобен, за да може вашия домашен любимец да може да се забавляват сами.Перфектен подарък за вашия домашен любимец и неговите собственици.МЕСТООБИТАНИЕ на ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - Този продукт е с очарователен външен вид, практично колелото.Това заслужава да бъде в дълг.Пратката включва 1 x играчка-колело за домашни любимци Характеристики -Материал : опазване на Околната среда дъска за играчки с песчанками -Това е беговое колелото разработен с тихо устройство, което няма да доведе до шум играчки за хамстери. - На вашия домашен любимец ще бъде удобно да се забавлява сам.Перфектен подарък за вашия домашен любимец и собственици на домашни любимци, играчки за упражнения с домашни любимци. - Бягане в колело - страхотна тренировка, с помощта на която вашето кученце наистина се радвате да играе в играчка за джогинг домашни любимци. - Играчка за упражнения забавлява и ще отговарят на вашия домашен любимец на колело за хамстери. - Това не ще им омръзне, докато вие се занимавате с Малки упражнения количка.Информация за продукта детска Играчка на колела за домашни любимци, Тъй като вашият домашен любимец по цял ден се намира в малка клетка, то се нуждае от забавление и упражнения.Къщичка за хамстер е Изработен от екологично чист картонного материал, който е безопасен за вашия домашен любимец. колело за хамстер на трайно к. Среда домашни любимци Колелото работи спокойно, по време на джогинг домашен любимец, така че не се притеснявайте за шума. колело за таралежи Това беговое колело за упражнения допринася за здрави упражнения за дома, хамстери, мишки и други дребни животни.

R

Продукти в категория