.

.

Играчки за хамстери PATKAW, Играчки за Хамстери, Играчки за Хамстери, Играчки за Чинчили, Беговое Колелото за домашни любимци, Колело за Хамстери, 10-инчов Колело за Тар?

Играчки за хамстери PATKAW, Играчки за Хамстери, Играчки за Хамстери, Играчки за Чинчили, Беговое Колелото за домашни любимци, Колело за

BGN 13.75
Продукти

КОЛЕЛО за хамстер -Пластмасов материал е трайна и безопасна за вашия домашен любимец АКСЕСОАРИ за хамстери -Забавно колело за бягане и място за почивка за любимия си домашен любимец.ХОМЯЧКИ - и са устойчиви на к. КОЛЕЛО за МИШКИ - уникална играчка, в дома на вашия домашен любимец, даваща му забавно място за игра.КРЫСИНОЕ КОЛЕЛО - за катерици, таралежи и други малки космати животни.КОЛЕЛО за хамстер -Пластмасов материал е трайна и безопасна за вашия домашен любимец. АКСЕСОАРИ за хамстери -Забавно колело за бягане и място за почивка за любимия си домашен любимец.ХОМЯЧКИ - и са устойчиви на к. КОЛЕЛО за МИШКИ - уникална играчка, в дома на вашия домашен любимец, даваща му забавно място за игра.КРЫСИНОЕ КОЛЕЛО - за катерици, таралежи и други малки космати животни.Осъществяване на Списък 1 х дължината на играчката Информация за стоките Тази стока е добре изработен е от пластмаса за трайно и практично използване.Благодарение на дизайна на колелото той може да привлече вниманието на малки приятели до игрите и лазанию.Това ще достави удоволствие на вашия домашен любимец и ще могат да се забавляват с часове, наблюдавайки как той играе.Освен това, е подходящ за много малки животни, като протеини и други дребни животни.Функция - Цвят : Жълт. - Материал : Пластмаса. - Размер : около 22x22x10 виж - Пластмасов материал е издръжлив и безопасно за вашия домашен любимец. - Забавно беговое колелото и място за почивка на любимия си домашен любимец. - и е устойчив kv - уникална играчка за дом вашия домашен любимец, даваща му забавно място за игра. - за катерици, таралежи и други малки космати животни.

R

Продукти в категория