.

.

Средство за премахване на миризма от домашни животни 386 Professional Strength за дома – каталитичен конвертор мирис премиум-клас за всички повърхности - Универсално средств?

Средство за премахване на миризма от домашни животни 386 Professional Strength за дома – каталитичен конвертор мирис премиум-клас

BGN 11.99
Продукти

[ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ на ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ] Ние всички обожаваме домашни любимци, но от тях могат да се придвижат миризми, премахване на които е лесно Средство за премахване на миризмата 386 отлично се справя с възстановяване на уют в семейството ви!. [ЕФЕКТИВНО ВЪРХУ ВСИЧКИ ПОВЪРХНОСТИ на] Нашия дезодорант за домашни любимци изключително гъвкав и може да се използва върху всички видове вътрешни и външни повърхности, включително и килими, завеси, автомобил, тапицерия на мебели и спално бельо, дрехи, бетон, дворове и много повече!. [ФОРМУЛА БЕЗ ЕНЗИМИ] ЗА разлика от други подобни продукти на пазара, този спрей за премахване на миризма е бърза иновативна формула, която не съдържа бавно действащи термочувствителна ензими, което означава дълъг срок на годност!. [БЕЗ мирис И е БЕЗВРЕДЕН за ЧОВЕКА] 386 Средство за премахване на миризма от домашни животни на 100% , без миризма, безопасно за хора и домашни любимци. 386 Средство за премахване на миризма от домашни животни не се използват аромати, за прикриване на миризмата на домашни любимци, но ги елиминира при източника.Не е нужно да се притеснявате за неприятни реакции или изкуствени миризма, която е неприятна този начин запълване на вашето жизнено пространство!. [ПРЕМАХВА МИРИЗМАТА на домашни любимци И на УРИНАТА] Това е средство за отстраняване на миризмата на кучета и котки, които не отменя и не маскира миризмата, а елиминира неприятните миризми, действа директно върху източника, ефективно премахване на миризми на урина и домашни любимци!Непременно комбинирайте го с нашия професионален препарат при за домашни любимци 386 Strength, в къщата беше безупречно чисто!.

R

Продукти в категория