.

.

Переноска за домашни любимци за големи котки и Малки кучета, Настанява столче за Кола Fat Cat с тегло до 20 килограма, Мека Сгъваема Странична Переноска, Одобрен авиоко?

Переноска за домашни любимци за големи котки и Малки кучета, Настанява столче за Кола Fat Cat с тегло до 20 килограма, Мека Сгъваема Странична

BGN 1.67
Продукти

2023 Обновен Преносим Пътен кутия за котешки тоалетни с КАПАКВодоустойчив клапа, лесно за почистване, без мирис. 100% водоустойчив гаранция клапа, лесно за почистване с влажна кърпа.Здрав плат Оксфорд с твърда рамка от пластмаса дъски, сконструированным по този начин, за да скоростната пазила форма и не е непрочной.Преносим пътен кутия за котешки тоалетни за кола, сгъваеми малки по размер за лесно съхранение и пренасяне.Голям капацитет и е подходящ за дресура на малко коте или котка, от малки до средни размери, както на закрито, така и на улицата.Придържайте се към правилата за връщане и гаранция за удовлетвореност.Мека по-дебела дръжка.Множество джобове за съхранение.Горния и преден отвор за достъп. Преносима и сгъваема.Мека по-дебела дръжка.Множество джобове за съхранение.Горния и преден отвор за достъп.

R

Продукти в категория