.

.

Играчка Червей за Котки TIENAILING, Сменяеми Червеи за Котешки Пръчици, 12 бр., Разменени Червей за Котешки Пръчици, Интерактивен Взаимозаменяеми Червей за Котешки Играч?

Играчка Червей за Котки TIENAILING, Сменяеми Червеи за Котешки Пръчици, 12 бр., Разменени Червей за Котешки Пръчици, Интерактивен Взаимозаменяеми

BGN 1.33
Продукти

Тази играчка ще се превърне в добър интерактивен забавно тренажером, да играе с вашите котки или котки с помощта на тази играчки-закачки "червей инча", може да засили тяхното доверие и приятелски отношения с вас, освобождаване на енергия, повишаване на тяхната мобилност, за да се постигне намаляване на теглото оставяйте домашен любимец сам с играчките и да бди за вашата котка, играе с тази играчка.Пазете играчка в безопасно място, недостъпно за деца и домашни любимци. [12 броя пълнители за котки червеи] : В комплекта са включени 12 сменяеми играчки пръчки-тизеров за котки (в комплекта не са включени пръчици).Различни играчки предизвикват в вашите котки хищнически инстинкти, и те ще скочи, да отидете, ритат и гонят.Те ще подкрепят на вашата котка в добра форма, ще увеличи нейния физически натоварвания, ще я направят щастлива и здрава!. [Отлични пълнители за играчки за котки] : включително 12 броя цветни червеи.Подходящ за котенца и котки от всички размери.- Добри интерактивни играчки за приятно прекарване на времето ви с вашите меховыми приятели!. [Лесна за употреба] : Всеки е оборудван с линия за замяна, която е лесно да се приложи към всяко място, където вие пожелаете.Идеален за захващане на палката, стол дръжката на вратата и рамката за катерене котки. [Добро качество и нетоксичность] : Играчка-закачка Cat Червей е изработена от безопасни, действително нетоксичен, екологично чист материал.Това е безопасно и приятно за вашите котки. [Моля, имайте предвид] : Винаги се грижи за котката си, когато си играеш с тази или някоя друга играчка за котки.Моля, слагайте играчки в безопасно място, когато те не се използват.Тази практика се вдъхва много от живота в новата си играчка за котки.Благодарим ви за избора на нашия продукт, ние наистина ценим вашият бизнес!.Котки са луди игри на лов!Тази играчка ще се превърне в добър интерактивен забавно тренажером, да играе с вашите котки или котки с помощта на тази играчки-закачки "червей инча", може да засили тяхното доверие и приятелски отношения с вас, освобождаване на енергия, повишаване на тяхната мобилност, за да се постигне намаляване на теглото. оставяйте домашен любимец сам с играчките и да бди за вашата котка, играе с тази играчка.

R

Продукти в категория