.

.

Ipetboom 6 бр. Играчки - Възглавница за Щенячьих на Зъбите, Тренировочная Кукла-Рибка, Плюшени Играчки, Дъвки коча билка, Куче, Интерактивен Захапката на Зъбите, Начални ?

Ipetboom 6 бр. Играчки - Възглавница за Щенячьих на Зъбите, Тренировочная Кукла-Рибка, Плюшени Играчки, Дъвки коча билка,

BGN 1.00
Продукти

Пищащая дъвчене играчка - Специални дизайнерски играчки под формата на суши, по-атрактивни за вашите котки играчка за коте от естествена котешка трева - не само да може да отговори на естествения инстинкт за лов домашен любимец, но и да се предпази мебели от повреда.ИГРАЙ В FETCH TOY - Уникален очарователен стил могат да отговорят на различни интереси.ИГРАЧКА за дъвчене на кучетата - Уникален стил може да отговори на различните интереси на вашия домашен любимец.ИГРАЧКИ - Може да помогне на котката да се отърват от навика за трошене на предмети, като мебели, което ще помогне да се поддържа чистота и ред в дома си.Кръст Бод Пакет включва 6 x играчки за котки Характеристики -Размер : 10.14in играчки за котки и за стайни котки бестселъри. -Материал : Плюшен играчка за дъвчене Котки. - Можете да играете с вашата котка, че може да укрепи отношенията си с играчка за почистване на зъби на вашия домашен любимец. - Уникален стил може да отговори на различните интереси на вашия домашен любимец, играчки за домашни любимци. -Цвят : Както е показано на играчки от коча билка. - Специален дизайн на формата на суши, по-атрактивни за своите домашни котки принадлежности. - Изработен от отлично плюшено материал, безопасен за игри на домашни любимци и дъвчащи играчки за малки кученца. - Накарайте вашия домашен любимец да се чувстват по-весели, енергични и гъвкава пищащей играчка за дъвчене.Описание на продукта Играчка за никнене на млечни зъби при кучетата Искате да намерите играчки за своите домашни любимци?Тогава зарадвайте вашия домашен любимец в тази чаровна играчка!Тази играчка за домашни любимци - вашите домашни любимци.Плюшен играчка за котки С играчка кучето ви ще се забавлява с часове.Плюшен дъвчене играчка От една страна, тя може да стане добър спътник за вашето куче.Играчки за никнене на млечни зъби при малките кученца, от друга страна, може да облекчи вашия домашен любимец миене на зъбите.

R

Продукти в категория