.

.

Играчка-Пръчка за котки Petcronies, Автоматична Силиконова играчка-Закачка за Опашката 2 в 1, Електронна Интерактивна Играчка за котки в затворени помещения, Акумулатор?

Играчка-Пръчка за котки Petcronies, Автоматична Силиконова играчка-Закачка за Опашката 2 в 1, Електронна Интерактивна Играчка за котки

BGN 6.80
Продукти

[Най-новата електронна играчка за дразнения котки 2022 г съобщение] - Идеален заместител на традиционните клечка за дразнения котки, тази обновена пръчка наподобява опашка на животното, за да събуди ловни инстинкти на котката, постоянно маха, за да се забавлявате с вашите котки.Освен това, може да се използва като ръчен вълшебната тизерную играчка за вашата котка, като по магия, никога не можеше да се раздели с този любим спътник. [USB-зарядно устройство ще захранване на пръчка за дразнения котки] -капацитет на Батерията с капацитет от 520 ма батерия, напълно заредена за 2 часа, може да работи непрекъснато в продължение на 60 минути; Освен това, за да продължи да привлича вниманието на котката, тя работи в продължение на 10 минути и се изключва автоматично. [Повишаване на нивото на любопитство] - По време на работа играчки, той ще променят различни скорости на въртене, а също и форми на въртене непрекъснато да стимулира желанието на котки ловуват, причинявайки котки безкрайно раздразнени от факта, че те не могат да го контролират.Тази интерактивна играчка ще ви помогне да придружава вашата котка, когато ви няма у дома. [Мека здрав материал] - Тази силиконова играчка с опашката е изработена от естествен каучук, мека, здрава и нетоксичная, не поцарапает котка, и дори млади котки могат да хапят на воля; с две сменяеми опашки, ще поддържа умствената и физическа стимулация на котки в продължение на няколко часа, и чудесен начин да направите вашата котка и коте щастливи. [Доживотна беспроблемная поддръжка] - Ние предлагаме доживотна гаранция и безплатна замяна на всички стоки от нашия магазин.Ако имате някакви въпроси, просто не се колебайте да се свържете с нас и винаги ще получите отговаря решение.Въпрос : Защо моята котка не харесва тази играчка?. Въпрос : Ще има ли опашка лесно отгрызен?Аз съм притеснен, че котката я погълне, ако го отгрызть. В : Ако опашката е счупен, където мога да си купя замяна?. В : Той е шумен?.В : да се придържат ли към силиконово хвостам дълги коси котки?. В : Той бяга твърде бързо?.О : При разработването на тази играчка сме проверили нивото на интерес на повече от 20 различни вида на котки с различни скорост и стотици пъти този регулиран това скорост, за да най-накрая да определят най-подходящата, която може да се обърне за почти всички котки.

R

Продукти в категория