.

.

Клетка за котки BTM, на 3 Нива, със Стилна, Котешки Къща, на Колела, Свободно комбинируется, Котешки Къща, със Стълби, Защита, за Предотвратяване на бягство, Лесен монта?

Клетка за котки BTM, на 3 Нива, със Стилна, Котешки Къща, на Колела, Свободно комбинируется, Котешки Къща, със Стълби, Защита, за Предотвратяване

BGN 1.00
Продукти

Иновативен котешки тоалетна проста : котешко тоалетна и кутия за съхранение обединени в удобен и полезен продуктКонструкция на чекмедже осигурява лесен достъп и почистване.В него има достатъчно място за съхранение, така че можете да съхранявате закуски, лъжички за котешки пясък, играчки и много други.Епоксидна смес двигателят е с мазителна : Отлична устойчивост на корозия и устойчивост на износване, така че вие можете да я използвате за дълго време.Просторно пространство : от 1 до 3, достатъчно голямо, за да е удобно да го използвате дори и за по-големи групи, и може да се използва свободно.Ако котката не е свикнала с клетката, се препоръчва да се постави в нея нещо, което котките обичат.ВРАТИТЕ С НАСЕЧКАМИ ПРЕДОТВРАТЯВАТ ТОТАЛИЗАЦИЮ : на Вратите на всички нива улесняват достъпа до вашия ньянко и други предмети.Просто задръжте за заключване, за да го лесно е била отваряна и се затварят.Можете да бъдете сигурни, че вашата котка не може да се отвори отвътре.Лесно се движи с помощта на ролки в пакет : Идва с колела за лесно преместване. 2 колелцето снабдени с предпазител, така че да можете да го регистрира на място, без да се притеснявате за стабилност. 01 Автоматично заключване на вратите с дръжка : добра мярка за котки, които трябва да вземете клетка.Лесно се отваря и затваря лесно защелкиванием на замъка, така че можете да бъдете сигурни, че вашата котка не може да се отвори отвътре. Широка задвижваната за лесна инсталация и извличане.Вратите на всички нива, което позволява удобно да се поставят и да се изказват вашите котки и други елементи.Освен това, широката врата има дължина 14,2 инча (36 см) и височина 18,9 инча (48 см), така че можете да лесно да настроите тоалетна чиния. Почивка с широк рафт.Товароподемност : прибл. 17,6 паунда (8 кг).Снабден с просторната рафт, където котките могат да се отпуснат.Той е достатъчно голям, за да поставите на рафт котешки легла и играчки.Освен това, кампанията е много лесно да се свали с клетки и лесно за почистване. Идва със стълби, по който лесно се изкачват и слизат, и от него лесно се ползва дори котятам и старши котки, и може свободно да определят в удобно за вас положение. 05 Свободно събрани : Можете свободно да се смесват и мач, така че можете да създадете заключване с Nyanko.

R

Продукти в категория