.

.

Кула от дърво Котешки, 15,7 инча за котки в затворени помещения, мулти-ниво на Детска, Мебели за домашни любимци, Когтеточки за Котенца, котешки Дърво с сизалем, Кула з?

Кула от дърво Котешки, 15,7 инча за котки в затворени помещения, мулти-ниво на Детска, Мебели за домашни любимци, Когтеточки

BGN 1.00
Продукти

【Здрав и сигурен】 Стабилността винаги е приоритетТова е малка, но стабилна и многофункционална котешка кула.Благодарение на противоударной обков, трайни дървени частици и усилена централна печката този етажната собственост за котки ще се превърне в чудесен спътник по време на растежа на вашата котка. 【Лекотата на монтажа】Мебели котка е оборудвана с всички необходими уреди, инструменти и пълни инструкции за бърз и лесен монтаж.Общият размер : 7,8 х 5,9 х 15.Подходяща за 1-2 котенков, за да полазить и да играят. 【Удобно и качествено покритие】Котешки къща е изработен от плюш и траен материал, който осигурява комфорт и мекота на допир.Котешки етажната собственост се препоръчва да се поставят в ъгъл или близо до прозорец.Такъв дизайн позволява на дървото да се впише по-добре в различни разпределения на помещенията. 【4 цвята】 Тези атрактивни котешки дървета и кула, перфектно ще се побере в декор на вашата стая, тъй като темата на съвременната котешки мебели.Прекрасен подарък както за вашето коте, така и за вашия приятен дом!. 【Все още сомневаешься】Ако имате някакви проблеми с нашата котка tower, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предоставим професионално обслужване на клиентите, както преди, така и след вашата покупка.Не чакайте повече, добавете го в дома си още днес!. 【Здрав и сигурен】 Стабилността винаги е приоритет.Това е малка, но стабилна и многофункционална котешка кула.Благодарение на противоударной обков, трайни дървени частици и усилена централна печката този етажната собственост за котки ще се превърне в чудесен спътник по време на растежа на вашата котка. 【Лекотата на монтажа】Мебели котка е оборудвана с всички необходими уреди, инструменти и пълни инструкции за бърз и лесен монтаж.Общият размер : 7,8 х 5,9 х 15.Подходяща за 1-2 котенков, за да полазить и да играят. 【Удобно и качествено покритие】Котешки къща е изработен от плюш и траен материал, който осигурява комфорт и мекота на допир.Котешки етажната собственост се препоръчва да се поставят в ъгъл или близо до прозорец.Такъв дизайн позволява на дървото да се впише по-добре в различни разпределения на помещенията. 【4 цвята】 Тези атрактивни котешки дървета и кула, перфектно ще се побере в декор на вашата стая, тъй като темата на съвременната котешки мебели.

R

Продукти в категория