.

.

Подаръци от Honey оросяване планина, Тук Живее Рибар с най-добрите уловом в живота си, 10 инча до 10 инча, Стенно изкуство, Декоративна Дървена Табела, Забавен Домашен Де?

Подаръци от Honey оросяване планина, Тук Живее Рибар с най-добрите уловом в живота си, 10 инча до 10 инча, Стенно изкуство, Декоративна

BGN 2.00
Продукти

- Тази стенни декоративна дървена табела е задължително да се проясни вашият ден - Произведена в САЩ, тази табела с размери 10 х 10 инча със сигурност ще бъде забелязана на семейството и гостите. - Изработена от висококачествени материали, тази табела е изработена от масив древесноволокнистой плочи от MDF.Дебелината е 1/4 инча, а канап надеждно прикрепен към задната част, осигуряващи здравина и продължително задържане. - Въпреки, че тези табели е най-добре да използвате на закрито, те могат да се използват на открито, ако те не са изложени на влага. - Тази табела ще се превърне в чудесен акцент за всяко пространство.Ще се превърне в идеален подарък за семейството и приятелите.Добавете малко изисканост в дома си с помощта на нашата просто, но елегантно декорирани стената декоративна дървена означения Honey оросяване планина Gifts - Тук живее рибар с най-добрите уловом в живота си, стенен декор с размери 10 х 10 см с размери 10 инча.Красиво изработена от висококачествена дървесина и въже, тя осигурява издръжливост за цял живот.Тук също има един цитат : "Тук живее рибар с най-добрите уловом в живота си".Вашите гости ще забележат това малко допълнение към вашия дом.Това също ще се превърне в прекрасен подарък за вашето семейство и приятели. натиснете бутона "Добави в кошницата" и да си сега!!!.

R

Продукти в категория