.

.

Декоративна Поставка за Китайски Вентилатор FOMIYES Удобен Държач на Дисплея Фен Дървен Сгъваем Държач Поставка за Вентилатор Японски Притежателя на Влакчета за дис?

Декоративна Поставка за Китайски Вентилатор FOMIYES Удобен Държач на Дисплея Фен Дървен Сгъваем Държач Поставка за Вентилатор

BGN 2.00
Продукти

Дърво ????【Японската поставка за дисплея на вентилатора 】 : сгъване японски притежателя вентилатор поставка за дисплея на вентилатора японски китайски сгъваем удобен държач на дисплея фен дървена сгъваема поставка за вентилатор дисплей дървена поставка за вентилатор основна китайска поставка за вентилатор. ????【 Китайската поставка за ПОКАЗВАНЕ на феновете】 : сгъваема поставка за показване на феновете, японски притежателя на вентилатора, китайска поставка за корекция, органайзер за луксозни сгъваеми преносими вентилатори. ????【Рамка на ДИСПЛЕЯ ръчно ФЕН 】 : поставка за ръчно фенове, дървена сгъваема поставка за вентилатор, китайски органайзер за складного на дисплея фен на японската поставка за дисплея на ръчно фенове за изложбата, тенис на ръчно фен, ръчно фен. ????【Удобен държач за дисплея на вентилатора 】 : дървена поставка за вентилатор в ориенталски стил, практичен и удобен, поставка за ръчно складного фен. поставка за притежателя на вентилатора се използва като ръчно фенове, украса на дома, работния плот.можете да покажете себе си на сватбеното парти, рожден ден, изложбени дейности.този фен красив и практичен, модерен. ????【Сгъваем японски титуляр за фен 】 : сгъваем държач за вентилатора са изработени с една гладка повърхност, и ще имате добър опит в използването му. тези сгъваеми стойки за показване на ветрила ще станат чудесни подаръци.Описание????Сгъваема и преносима : тази дървена поставка за дисплея със сгъваема конструкция за лесна и удобна, можете да я вземете със себе си навсякъде, а на ширина може да се регулира и да се прибират в съответствие с вашите нужди в декорация. Нейната лесно да се сложи в раница или чанта и тя заема малко пространствоособенности-Цвят : черен-Материал : дърво Размер : около 12,00 X4,00 X3,50 см - Размер : около 17,00 X6,50 X4,00 см. - Комплект : 1 сгъваема поставка за вентилатор.

R

Продукти в категория