.

.

sweethomegift Ти си Моето Слънце Музикални Кутии за бижута, Дървена Реколта Музикална Ковчег с Лазерно Гравирани Caja de música за Коледа, рожден Ден, Сантиментален подарък от ?

sweethomegift Ти си Моето Слънце Музикални Кутии за бижута, Дървена Реколта Музикална Ковчег с Лазерно Гравирани Caja de música

BGN 8.66
Продукти

? 【ИДЕАЛЕН подарък】 Нашата музикална ковчег you are my изработени от висококачествена дървесина и прецизно музикален модул като вежлив подарък на сина си, изящни произведения на изкуството, ръчно изработени ? 【Нов дизайн】 Красива средновековна повърхност, вырезанная около подарък музикална кутия за бижута, гравиране на "бащата играе със сина на" на корицата и сантиментална цитат за любовта в него. ? 【Без БАТЕРИИ 】 Завъртете дръжката за ясно възпроизвеждане на вдъхновяваща песен "ти си моето слънце" без зареждане на батерията. сладка мелодия ще ви потопи в красиви спомени. ? 【СЛАДЪК размер】 Това е малка преносима музикална ковчег около 2.7 см), лесно можете да го сложи в джоба и да изненада сина си по всяко време и на всяко място. ?【КЛИЕНТЪТ ПРЕДИ ВСИЧКО】 да се Грижи за клиентите е наш основен приоритет.Ако имате някакви претенции за нашата музикална кутия "жена Ми", ние предлагаме услуга за обмен, на връщане или възстановяване на парични средства.Ако имате някакви въпроси или предложения, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние внимателно прочете и ще ви отговорим възможно най-скоро.Поради естеството на дървесна песъчинки цвят выгравированных парцели в известна степен се различават, както се вижда на снимките.Тъй като размера на музикалната кутия, се измерва ръчно, са възможни някои грешки, молим ви за разбирането.Тази музикална ковчег възпроизвежда само част от песен, а не цялата песен изцяло.Трябва да продължи да върти копчето за възпроизвеждане на музика.Ние се стремим да създадем магазин с разнообразни модерни, смислени и креативни подаръци.Sweethomegift сигурни, че тези малки играчки ще пикантност в живота си, и, без съмнение, така и трябва да бъде.Нашата музикална ковчег, който "ошеломит" на вашия любим човек, когато той се справя.Те ще се грижиш за това през целия си живот.Ще се превърне в идеален подарък за някои специални случаи, като например рожден Ден, годишнина, Коледа, Свети Валентин, Ден на бащата, Ден на майката, сватба и т.

R

Продукти в категория