.

.

Decohomeforu Овални Керамичен Пепелник за помещения и на улицата, Пепелник с капак, Бездымная Пепелник За Цигари, Керамични Зелена Пепелник За Домашния Офис, Артистичен ?

Decohomeforu Овални Керамичен Пепелник за помещения и на улицата, Пепелник с капак, Бездымная Пепелник За Цигари, Керамични

BGN 2.67
Продукти

⭐【 Размери 】 4,13 "x 4,13"x 2,76" (10,5 см x 10,5 см x 7 см) ⭐【 Практичност 】 Бездымная пепелник идва с лесно затварящ въртящ се капак.Въртящата се капачка намалява неприятните миризми, предпазва от вятър и дъжд, и осигурява чистотата на помещенията. ⭐【 Безопасни материали 】 В сравнение с метални пепельницами полирана повърхност на керамични пепелници е устойчива на ръжда и корозия.Но бъдете внимателни, керамика крехка, не счупи я!. ⭐【 Прост и елегантен 】 Красив зелен на цвят подходящ за вашите мебели.Керамичен пепелник е необходима за домашно обзавеждане и декорация за всяко място, подходящи за дома, на закрито, на открито, във вътрешния двор, офис, клуб, маса, маса и т. ⭐ 【 Гаранция за качество 】 Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, в рамките на 24 часа, за да реши вашите проблеми.Ние също сме готови да отговорим на всички запитвания, свързани с продукта.Ние ще се радваме да ви помогнем. ⭐【 Размери 】 4,13 "x 4,13"x 2,76" (10,5 см x 10,5 см x 7 см). ⭐【 Практичност 】 Бездымная пепелник идва с лесно затварящ въртящ се капак.Въртящата се капачка намалява неприятните миризми, предпазва от вятър и дъжд, и осигурява чистотата на помещенията. ⭐【 Безопасни материали 】 В сравнение с метални пепельницами полирана повърхност на керамични пепелници е устойчива на ръжда и корозия.Но бъдете внимателни, керамика крехка, не счупи я!. ⭐【 Прост и елегантен 】 Красив зелен на цвят подходящ за вашите мебели.Керамичен пепелник е необходима за домашно обзавеждане и декорация за всяко място, подходящи за дома, на закрито, на открито, във вътрешния двор, офис, клуб, маса, маса и т. ⭐ 【 Гаранция за качество 】 Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, в рамките на 24 часа, за да реши вашите проблеми.Ние също сме готови да отговорим на всички запитвания, свързани с продукта.Ние ще се радваме да ви помогнем.

R

Продукти в категория