.

.

Тимисея Плодов Добре Дошли Врата Знак, Кръгла Дървена Входна Врата, Окачен Декор Летен Празник Парти Начало На Вратата На Стенен Декор На Прозореца Плодов Добре До?

Тимисея Плодов Добре Дошли Врата Знак, Кръгла Дървена Входна Врата, Окачен Декор Летен Празник Парти Начало На Вратата На Стенен Декор

BGN 6.33
Продукти

【Оранжев знак на поздрав на вратите на】 - Поздравете своите приятели, съседи и семейството ярко оранжево украса на входната вратаЧудесно за лятна декорация на партита. 【Информация за размерите на】 Размерът на нашата orange церемонията пощенски картички е 14*6.it е идеалният размер за вас, да го закачите на верандата, се дължи на ръчно измерване, моля, позволено леко отклонение. 【Декоративна дървена табела】 Изработени от качествено масивно дърво с дебелина 0,2 инча, декоративна плоча, Timisea orange за входната врата е различна здравина и трайност.Това е най-добрият избор за украса на лятна къща. 【Наближава лято!】 Лятото наближава и е време да се подготвят, за да украсят вашия дом.И нашата оранжева дървена подвесная знак ще се превърне в най-добрия си избор, можете също така да дарят на своите роднини и приятели, за да прекарате чудесно лято заедно. 【Качествено обслужване】 Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти продукти с високо качество на достъпна цена.Ако не сте доволни от продукт, моля, веднага се свържете с нас по електронната поща, Timisea ще ви осигури задоволително решение в рамките на 24 часа!.Изберете високо качество на закачалка за украса на входната врата.Orange посрещат с плакат Timisea на вратата ще стане най-добрият избор.Спецификация : Материал : Дърво Цвят : Оранжев Размер : 14*6.18 инча Осъществяване Съдържание : 1 бр. оранжева дървена табела на входната врата Бележка : 1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителният цвят може да се различават малко от изображения2. Поради ръчно измерване, моля, допуска се отклонение на 1-3 cm3. Благодаря ви за вашето разбиране.Пожелавам ви щастлив ден! 4. Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени и евтини продукти.Ако не сте доволни от продукт, моля, веднага се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа!.

R

Продукти в категория