.

.

Кофа за боклук от неръждаема Стомана QLIGHA Кошчето за боклук с капак 30Л (7,9 литра) с Квадратно Външно Кофа за Боклук, за да вътрешния Двор на Хотела Търговски център ко?

Кофа за боклук от неръждаема Стомана QLIGHA Кошчето за боклук с капак 30Л (7,9 литра) с Квадратно Външно Кофа за Боклук, за да вътрешния

BGN 242.66
Продукти

★ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ЖИЛИЩНО или бизнес УПОТРЕБА – размер подходящ за всяка кухня с голямо семейство, а цветната декорация все още може да изглежда привлекателен, когато се използва в офис помещения ★ ВИД БОКЛУЦИ на резервоара : кофа за боклук от неръждаема стомана, форма : квадратна, подходяща за сцени : семейство, хотел, офис и т. Капацитет : 30 литра (7,9 литра). ★ Размери на продукта : 31,5 инча x 12,6 инча x 15,8 инча. ★ ДОБЪР външен вид от неръждаема стомана, с висока устойчивост на корозия, за защита от високи температури, дълъг живот. ★ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ЖИЛИЩНО или бизнес УПОТРЕБА – размер подходящ за всяка кухня с голямо семейство, а цветната декорация все още може да изглежда привлекателен, когато се използва в офис помещения. ★ ВИД БОКЛУЦИ на резервоара : кофа за боклук от неръждаема стомана, форма : квадратна, подходяща за сцени : семейство, хотел, офис и т. Капацитет : 30 литра (7,9 литра). ★ Размери на продукта : 31,5 инча x 12,6 инча x 15,8 инча. ★ ДОБЪР външен вид от неръждаема стомана, с висока устойчивост на корозия, за защита от високи температури, дълъг живот.Идеалното кофата за боклук, за използване във вътрешни дворове на открито, помещения за срещи, кафета, места за отдих и пикник, в университети, корпорации и колежи, по тротоарите, туристически забележителности и други места с интензивен трафик на открито и в закрити помещения.Описание : Тип боклуци на резервоара : кофа за боклук от неръждаема стомана Форма боклуци на резервоара : квадратна, Обемът на боклуци на резервоара : 30 литра (7,9 литра) Размерът на кошчето на резервоара : 31,5 инча x 12,6 инча x 15,8 инча Цвят боклуци на резервоара : жълто, синьо, хром, Подходящи за училища, отдели, офиси, градски улици, красивите райони, семейства, болници, ресторанти, хотели, паркове, общности, площи, тоалетни и на други обществени места.Списък на продуктите : 1 * кофа за Боклук.

R

Продукти в категория