.

.

Очила GALPADA Ear Grip Очила Ear Grip 2 елемента Гумен Калъф За Лице, защитни Капаци за ушите, Кука за защита на Ушите, за многократна употреба на Ухото на Куката, Въже Бяло: 10 Де?

Очила GALPADA Ear Grip Очила Ear Grip 2 елемента Гумен Калъф За Лице, защитни Капаци за ушите, Кука за защита на Ушите, за многократна употреба

BGN 9.26
Продукти

КОЛАН за МОЗЪКА убора : Ефективно намалява болката и натиска при продължително носене на маски в ухотоМЕКАТА ушна линия : Професионален ухото на куката за маски, практичен и полезен.УДЪЛЖИТЕЛ ЗА лицето : красиви и щедри, подходящ за покупки и посещения.УШНА ЗАЩИТА : е Изработена от материал за дълъг и трайни употреба.Каишка за уши, затварящ лице : лесен за лесно и удобно пренасяне и съхранение.Пратката включва 20 двойки x Кука за маски за уши Описание на продукта търсите професионален, достъпен за ухото на куката за маски?Вие търсите надежден инструмент за еднократна употреба, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите професионални ухото куки за маски трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.Характеристики Материал : гума Размер : 8.08in - Произведен от висококачествени материали издръжлив. - специално разработен, за да намали болката и налягане при продължително носене на маски в ухото. - С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба. - Красив и щедър, идеална за пазаруване и срещи. - Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба.

R

Продукти в категория