.

.

Чували с пясък Полипропиленови Торби с Пясък Празен Тъкани UV-Торба с Пясък Торба с Пясък за Наводнения, Торбички с Пясък За защита от Наводнения Складови Чанти за З?

Чували с пясък Полипропиленови Торби с Пясък Празен Тъкани UV-Торба с Пясък Торба с Пясък за Наводнения, Торбички с Пясък

BGN 24.06
Продукти

【Много дебели найлонови торби с пясък】 : Бели торби с пясък са изработени от полипропилен по-високо качествоТези полипропиленови тъкани торби надеждно закотвени пясък или почва на мястото, в тях можете да съхранявате всичко, което искаш. 【 U V Coated 】 : Тези чанти са покрити с защита от uv и не повредятся на слънце, те могат да се продължи, 2000 часа, малки торбички с пясък имат по-дълъг живот при излагане на слънце.Тези чували с пясък са идеални за по-взискателните временни приложения, като подобрена защита от наводнения и защитни стени. 【 ОБЩА ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ 】 : Борбата с наводненията, семена, храни за животни, торове, зърнени храни, минерали, общи битови отпадъци, работа с остри ръбове. 【 ВКЛЮЧВА ЗАВЯЗКИ】 : След попълване на бели торби с пясък включени в комплекта сменяеми бързи завязки са идеални за плътно и сигурно затваряне на чантата с пясък. 【 Висока стойност】 : Тези тежкотоварни торбички могат да издържат на натоварването на повече от 70 паунда, полипропиленови опаковки Bgas ламинированы Bopp, което ги прави полезни както на закрито, така и на улицата!.

R

Продукти в категория