.

.

Ayks Cob Ключодържатели-Фенери 800 Лумена на Акумулаторна батерия Водоустойчив Преносими Led Малки Фенерчета 4 Режима на Мини-Работни Светлини със Сгъваем група и Силен ?

Ayks Cob Ключодържатели-Фенери 800 Лумена на Акумулаторна батерия Водоустойчив Преносими Led Малки Фенерчета 4 Режима на Мини-Работни Светлини

BGN 2.33
Продукти

Яркост 800 лумена : Този фенерче-ключодържател осигурява максимална яркост от 800 лумена при широкоугольном светлинаТехнологията COB LED, което го прави универсален инструмент като малък работен лампа и аварийно осветление. ? Удобен за потребителя дизайн : Благодарение на трайно протоколи основата и завъртане на дръжката на този фенерче позволява да се използва без помощта на ръцете.Конструкция магнит е прикрепен към всяка метална повърхност, сгъваема дръжка осигурява много възможности за позициониране. ?4 режима на осветление : 800 лумена с 4 режима на осветление, включително и режим висока осветеност на 60%, режим ниска осветеност 30%, режим мигане и режим суперяркости на 100% . ? USB акумулаторна батерия : Идва с вградена акумулаторна батерия с капацитет от 500 mah, която може да бъде зареждана чрез порт Micro-type C, време на работа, която е 3-8 часа. ?Многофункционален, Благодарение на карабину за по-удобно закрепване за ключове или сумкам този портативен фенерче идеален за къмпинг, разходки на кучета за търсене и много други.Освен това, той служи бутилка отварачка за бутилки. ? Удовлетвореност гаранция : По време на раждането могат да възникнат повреди, ако не сте доволни от получения продукт, вие може да правите снимки на стоките и се свържете с нас по електронната поща по всяко време, ние переиздадим ви даде нов в рамките на 24 часа с опаковането.Натиснете бутона веднъж, за да преминете в режим на висока осветеност на КОЧАН 60%;.Натиснете втори път, за да преминете в режим на 30% ниска осветеност КОЧАН;.Натиснете за трети път, за да преминете в режим на светлинни ефекти;.Продължително натискане на бутона за захранване на 2-3 секунди позволява да преминете в режим на максимална яркост, осигуряване на яркостта до 800 лумена и пълно покритие на 360 градуса.В режим на яркост фенерче може да работи около 1.Около 2,2 часа в режим на 60% и около 3 часа в режим на 30%.Акумулаторна батерия led фенерче със сгъваема стойка, бутилка отварачка за бутилки и магнитен държач нов универсален дизайн. 4 режим на осветление : 60% / 30% / стробоскоп + 100% яркост (продължително натискане).По-малък корпус и голям тегло са много удобни в переноске.

R

Продукти в категория