.

.

Тел За Запояване Точки, Сребърна Тел За Запояване, Рамки За Заваряване Точки, Сребърна Тел За Запояване, Инструмент За Ремонт на Очила, Рамки за Ремонт на Слънчеви о?

Тел За Запояване Точки, Сребърна Тел За Запояване, Рамки За Заваряване Точки, Сребърна Тел За Запояване, Инструмент За Ремонт

BGN 2.00
Продукти

【Широк спектър от приложения】- Тел разполага с широка гама от приложения, отговарящи на различните нужди 【Specialized】- Професионални ремонтни инструменти за производители на очила и ремонтни работи. 【Лек и преносим】- Компактен размер и ниско тегло, лесен за работа и переноске. 【Здрав метален материал】 - Изработени от качествени материали, траен и здрав, има дълъг срок на служба. 【Аксесоари за ремонт точки】- Спомагателен заваряване инструмент за разбити рамки за очила. 【Широк спектър от приложения】- Тел разполага с широка гама от приложения, отговарящи на различните нужди. 【Specialized】- Професионални ремонтни инструменти за производители на очила и ремонтни работи. 【Лек и преносим】- Компактен размер и ниско тегло, лесен за работа и переноске. 【Здрав метален материал】 - Изработени от качествени материали, траен и здрав, има дълъг срок на служба. 【Аксесоари за ремонт точки】- Спомагателен заваряване инструмент за разбити рамки за очила.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Поялната тел Материал : метал (25% сребро) Функция : Сребърен заваръчен тел за очила, помощни средства за ремонт на рамки за очила Дължина : приблизително 1 м / 39,4 инча Ширина : приблизително 1,2 мм / 0,05 инча Осъществяване списък : 1 Х сребърна поялната тел.

R

Продукти в категория