.

.

Произведено в Тайван 3-Слойная 3D Еднократна маска за лице Rectron ASTM-1 за възрастни и 30 бр. (5,91 инча х 4,72 инча, лилаво Пейсли)

Произведено в Тайван 3-Слойная 3D Еднократна маска за лице Rectron ASTM-1 за възрастни и 30 бр. (5,91 инча х 4,72 инча, лилаво Пейсли)

BGN 2.67
Продукти

Выдуваемый от топене на нетъкан текстил ✅ Нашата маска е разработена по такъв начин, че да осигури максимална степен на съпротива течност, признат и тестван Intertek Groups в Съединените Щати. ✅ ТРИ СЛОЯ на ЗАЩИТА : Външен слой - гидрофобный нетъкан материал предпазва от течности в маска; Среден слой - высокоплотный MB-филтър, выдуваемый от стопи, осигурява висока ефективност на филтриране; Вътрешен слой - висок клас влакнести материали, благоприятни за кожата. ✅ В индивидуална опаковка : Удобно винаги да се носят чисти и запечатани маска в дамска чанта, раница или джоб за себе си, семейството и приятелите. ✅ Удобна за кацане и леко дишане : Приятна за кожата плат осигурява лесен дъх в продължение на дълги часове и висока ефективност на филтриране на частици.Ушни панти осигуряват удобен за кацане.Выдуваемый от топене на нетъкан текстил. ✅ Нашата маска е разработена по такъв начин, че да осигури максимална степен на съпротива течност, признат и тестван Intertek Groups в Съединените Щати. ✅ ТРИ СЛОЯ на ЗАЩИТА : Външен слой - гидрофобный нетъкан материал предпазва от течности в маска; Среден слой - высокоплотный MB-филтър, выдуваемый от стопи, осигурява висока ефективност на филтриране; Вътрешен слой - висок клас влакнести материали, благоприятни за кожата. ✅ В индивидуална опаковка : Удобно винаги да се носят чисти и запечатани маска в дамска чанта, раница или джоб за себе си, семейството и приятелите. ✅ Удобна за кацане и леко дишане : Приятна за кожата плат осигурява лесен дъх в продължение на дълги часове и висока ефективност на филтриране на частици.Ушни панти осигуряват удобен за кацане.Еднократна маска за лице Rectron - Произведено в Тайван ✅ 1. Нашата маска е разработена по такъв начин, че да се осигури максимална степен на защита от течности, признат и тестван Intertek Groups в Съединените Щати ✅ 2. ТРИ СЛОЯ на ЗАЩИТА : Външен слой - гидрофобный нетъкан материал предпазва от течности в маска; Среден слой - высокоплотный филтър MB, выдуваемый расплавом, осигурява висока ефективност на филтриране; Вътрешен слой - висок клас влакнести материали, благоприятни за кожата ✅ 3. Индивидуална опаковка : удобно винаги да се носят чисти и запечатани маска в дамска чанта, раница или джоб за себе си, семейството и приятелите ✅ 4.

R

Продукти в категория