.

.

Баня за Хамстери SpringSmart с Лъжичка, Прозрачна Пясъчната Вана с Голямо Пространство за малки животни, Тоалетна за Хамстери Джуджета (M (6Х4Х4 инча))

Баня за Хамстери SpringSmart с Лъжичка, Прозрачна Пясъчната Вана с Голямо Пространство за малки животни, Тоалетна за Хамстери Джуджета

BGN 1.33
Продукти

Пясъчната баня може да помогне за премахване на излишните мазнини от вълна на хамстерПясъчна баня може да помогне да поглъщат излишната влага от кожа на хамстер.Пясъчна баня може да помогне за предотвратяване на кожни заболявания и появата на паразити.Пясъчната баня може да помогне за облекчаване на метален стреса при вашия хамстер, да му добро настроение.Тази банята с пясък също може да се използва като тоалетна хамстер, когато добавяте пясък за урина, така че помогнете хомяку развиете добри навици, да се къпят / пречиствам на определено място, това може да се направи клетка е по-чиста.Всеки ден премахване на остатъци от пясък лъжичка за пясък, който се доставя в кутия.Променяйте пясък повече от два пъти в седмицата или в зависимост от използването. Размер : M = 6 "x 4"x 4" / L=6,5"х 4,5" х 4,5".Материал : полипропилен. Цвят : прозрачен. 【Тоалетна за баня с двойна употреба】 : поставете в банята пясък или пясък за урина, помогнете на вашите домашни любимци да се изработи добри навици за къпане / дефекация на определено място, дръжте клетката чисти. 【Прозрачен и здрав】 : използвайте дебели и высокопрозрачный полипропилен материал, здрав и издръжлив, можете да наблюдавате действията на вашия домашен любимец по всяко време, да видите, как те се къпят, да играят и да се изкопае, увеличаване на удоволствието от играта с домашни любимци. 【Намалете просыпание пясък】: дизайн с отворен покрив и задълбочаване на дъното, той може ефективно да намали просыпание пясък, приносимого активни действия домашен любимец. 【Лесно почистване】 : той е гладка, без мъртвите ъгли, много лесно за почистване. 【Безплатен лъжичка за пясък】 : една лъжичка за пясък за свободно, той може да ви помогне да премахнете отпадъци, но с това лесно ще се оставя на пясък. 【Тоалетна за баня с двойна употреба】 : поставете в банята пясък или пясък за урина, помогнете на вашите домашни любимци да се изработи добри навици за къпане / дефекация на определено място, дръжте клетката чисти. 【Прозрачен и здрав】 : използвайте дебели и высокопрозрачный полипропилен материал, здрав и издръжлив, можете да наблюдавате действията на вашия домашен любимец по всяко време, да видите, как те се къпят, да играят и да се изкопае, увеличаване на удоволствието от играта с домашни любимци.

R

Продукти в категория