.

.

Ipetboom Хомячьи Тръби DIY Хомячий Тунел Приключения Набор от Външни Тръби 3шт Прозрачна Извита Тръба на Клетка за домашни любимци Тунел джудже хамстер Лабиринт Тръба г?

Ipetboom Хомячьи Тръби DIY Хомячий Тунел Приключения Набор от Външни Тръби 3шт Прозрачна Извита Тръба на Клетка за домашни любимци Тунел

BGN 1.33
Продукти

Клетка за хамстер Външна тръба със собствените си ръце Забавната 2 лакът 1 директен играчка за хомячьей туннельной тръба Детска площадка Туннельная клетката за упражнения Външна тръба играчка за хамстер Външен тръбопровод за хомячьей клетки със собствените си ръце, и той е подходящ за всички видове хамстери външна тръба за хомячьей клетки от собствените си ръце, Този продукт представлява външен тръбопровод за хомячьей клетки със собствените си ръце, и той е подходящ за всички видове хамстери, U-образна тръба, в това число 2 лакът директен слушалката може да се промени посоката, по-благоприятна за дейността на хамстер. играчка за хомячьей туннельной тръба е Подходящ за всички видове хамстери.Той е прозрачен и има вентилационни отвори.Хомякам лесно да излизат извън клетката. тръба за упражнения, направени от ръце, туннельная тръба за площадка за домашни любимци В тунел съвпад няма разлика, лапи домашни любимци не се зацепятся, а удобна тръба не боли лапата на домашни любимци. външна играчка за тръби, Всяка секция е тази тръба, за хамстер може свободно да разбират и да бъдат комбинирани, можете да създадете уникални играчки за вашия домашен любимец на базата на собствените си идеи.Клетка за хамстер Външна тръба със собствените си ръце Забавната 2 лакът 1 директен играчка за хомячьей туннельной тръба Детска площадка Туннельная клетката за упражнения Външна тръба играчка за хамстер Външен тръбопровод за хомячьей клетки със собствените си ръце, и той е подходящ за всички видове хамстери. външна тръба за хомячьей клетки от собствените си ръце, Този продукт представлява външен тръбопровод за хомячьей клетки със собствените си ръце, и той е подходящ за всички видове хамстери, U-образна тръба, в това число 2 лакът директен слушалката може да се промени посоката, по-благоприятна за дейността на хамстер. играчка за хомячьей туннельной тръба е Подходящ за всички видове хамстери.Той е прозрачен и има вентилационни отвори.Хомякам лесно да излизат извън клетката. тръба за упражнения, направени от ръце, туннельная тръба за площадка за домашни любимци В тунел съвпад няма разлика, лапи домашни любимци не се зацепятся, а удобна тръба не боли лапата на домашни любимци.

R

Продукти в категория