.

.

iplusmile Хомячье убежище - Клетка за сън с принтом за домашни любимци, Зимата е Топло легло за Хамстер, Сирийските Зайци, Катерици (Случаен стил, размер S)

iplusmile Хомячье убежище - Клетка за сън с принтом за домашни любимци, Зимата е Топло легло за Хамстер, Сирийските Зайци, Катерици

BGN 1.67
Продукти

Аксесоари за хамстери са идеални за дивана, легло за домашни любимци, автомобили или за пътуване на откритоМожете също така да го постави на пода.Печатен дизайн с прекрасен цвят, изглежда супер готин.и топло гнездо за хамстер, протеини, мишки и други малки домашни любимци.Multi-nest - това е носилка за пренасяне на домашни любимци и легло.Изработени от удобен материал, той осигурява на вашия домашен любимец добър сън и удобни ежедневни занимания.Аксесоари за хамстери са идеални за дивана, легло за домашни любимци, автомобили или за пътуване на открито.Можете също така да го постави на пода.Печатен дизайн с прекрасен цвят, изглежда супер готин.и топло гнездо за хамстер, протеини, мишки и други малки домашни любимци.Multi-nest - това е носилка за пренасяне на домашни любимци и легло.Изработени от удобен материал, той осигурява на вашия домашен любимец добър сън и удобни ежедневни занимания.Описание на Този къщичка за хамстери е изработен от висококачествен материал с принтованным дизайн и удобно, което ще осигури на вашия домашен любимец добри условия за сън, и при това ще осигури достатъчно място за своите занимания.Може да се използва на дивана, на леглото, колата или друго място, където сте.Функция ● Цвят : Случаен цвят. ● Материал : Памук. ● Размер S : прибл. 13 x 12 x 2 виж ● и топло гнездо за хамстер, протеини, мишки и други дребни животни ● идеален за дивана, легло за домашни любимци, автомобили или за пътуване на открито.Можете също така да го постави на пода. ● Изработен от удобен материал, осигурява на вашия домашен любимец добър сън и удобни ежедневни занимания. ● Печатни дизайн с прекрасен цвят, изглежда супер готин. ● Multi-nest - това е носилка за пренасяне на домашни любимци и легло. ● Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пакетът включва 1 x легло за домашни любимци.

R

Продукти в категория