.

.

2 Комплекта/6 БР. Каишка от Бородатым Дракон, Регулируем Шлейка с Бородатым Дракон и Каишка за Гущер с Крила, за да си Малки Домашни Любимци, Игуана, Гущер, Хамелеон, З?

2 Комплекта/6 БР. Каишка от Бородатым Дракон, Регулируем Шлейка с Бородатым Дракон и Каишка за Гущер с Крила, за да си Малки Домашни

BGN 2.33
Продукти

Опаковка от 3-х размери : Получите 3 размера (S / M / L) в една опаковкаПодходящ за малки животни с различни размери и стадии на растеж.Висококачествен материал : Каишка от бородатым дракон изработен от висококачествена изкуствена кожа, меки и тънки.Осигурете на своите любимци удобни дрехи, без това да им навреди.Регулируеми : С помощта на регулировочного затягане на въже можете да затегнат колан влечуги.Дизайн на крилата : Сладък дизайн на крилата прави на брадат дракон очарователен за публиката.Когато се изготвя брадати дракона на разходка, той е длъжен да привлече към себе си вниманието на всички.Широко приложение : Каишка "Брадат дракон" може да се използва за рептилиях с различни форми, като например : гекони, корончатые гекони, гущери, хамелеони, бебета игуани и други дребни животни.Спецификация : Опаковка : В комплекта са включени 2 x S/M/L каишка с бородатым дракон, 2 х крила, 2x теглене въже. Размер : S/M/L (дълъг 3.1 инча) дължина на всяко крило е 5,7 инча, дължина на буксировочного на въжето - 55,1 инча.Цвят : кафе, червено, черно Начин на употреба : 1. Поставете две лапи на вашия домашен любимец в дупката на каишка "брадат дракон", за да регулирате техните удобни дръпване. Прикрепете каишка с регулируема въже, за да се изведат на вашия домашен любимец през вратата.

R

Продукти в категория