.

.

Къщичка за Хамстер, Убежище за Малките на Животните, Дървени Отбор е Двуетажна Хижа, Вила, опазването на Околната среда Клетката, Аксесоари за украса, Детски Играчк?

Къщичка за Хамстер, Убежище за Малките на Животните, Дървени Отбор е Двуетажна Хижа, Вила, опазването на Околната среда Клетката, Аксесоари

BGN 4.72
Продукти

Осигурява подслон на дребен домашен любимец, развива инстинкт за гнездене и дъвченеВсички естествено дърво безопасно за домашни любимци.Идеалното убежище за домашни плъхове, хамстери, един gerbil и захарни планери.Размер на къщички за домашни любимци : 17x15,5x15 см /6,7x6,1x5,9 инча (Д х Ш х В).Напълно сглобени .Двупластова конструкция на Спалното гнезда и тераси, освен това, използването на екологично чисти плоча, може да ги изплакнете директно.Осигурява подслон на дребен домашен любимец, развива инстинкт за гнездене и дъвчене.Всички естествено дърво безопасно за домашни любимци.Идеалното убежище за домашни плъхове, хамстери, един gerbil и захарни планери.Размер на къщички за домашни любимци : 17x15,5x15 см /6,7x6,1x5,9 инча (Д х Ш х В).Напълно сглобени .Двупластова конструкция на Спалното гнезда и тераси, освен това, използването на екологично чисти плоча, може да ги изплакнете директно.Характеристики : 1. На околната среда дъска - това е вид зелен материал за защита на околната среда, основно произведен от дървото като основен материал. Висока якост, висока твърдост, липса на пукнатини, липсата на нощна пеперуда, водоустойчив, анти-стареене, без сигурност. Гнездо за хамстер лесни за монтаж и демонтаж. Осигурете хомякам място за игри и почивка, да се отърва от скука и повишете нивото на активност.Технически спецификации : Цвят : розов Материал : Двупластова околната среда плака Размер : 17x15x15,5 см. Възможни са малки отклонения в размери, поради ръчно измерване, различни методи на измерване и инструменти. Изображението може да не отразява действителния цвят на продукта се дължи на различни осветление фотография, на ъгъла на наклона и показване на монитора.

R

Продукти в категория