.

.

JENPECH Сладък Къщичка за Хамстер Топъл Памук Къщичка за Морско Свинче джудже хамстер Памук Къщичка, Легло за Домашни Любимци Къща Гнездото за Малките Животни Зима То?

JENPECH Сладък Къщичка за Хамстер Топъл Памук Къщичка за Морско Свинче джудже хамстер Памук Къщичка, Легло за Домашни Любимци

BGN 20.80
Продукти

♥♥ Подходящи за малки домашни любимци/плъхове/хамстери/таралеж/протеини / птици и т ♥♥ Мода, красив дизайн, е прекрасно. ♥♥ Мека, гладка, удобни и дишащи. ♥♥ Подходящи за есента и зимата. ♥♥Идеалното място за вашите домашни любимци, на сигурно и топло, да спи или да играе вътре. ♥♥ Подходящи за малки домашни любимци/плъхове/хамстери/таралеж/протеини / птици и т. ♥♥ Мода, красив дизайн, е прекрасно. ♥♥ Мека, гладка, удобни и дишащи. ♥♥ Подходящи за есента и зимата. ♥♥Идеалното място за вашите домашни любимци, на сигурно и топло, да спи или да играе вътре.Описание : Това е гнездо за домашни любимци е тънка работа, то е безвредно за кожата, топло, износостойкое а не лесно да се е деформирал.И това може да осигури домашен любимец комфортна среда за отмора и сън.Изпълнено в най-сладкото картун стил и полузакрытом формата, гнездо за домашни любимци хубаво, привлекателно, може да се пере и е лесно за почистване, той е подходящ за декорация на вашия дом.Гнездо за хамстер, изработени от висококачествени futon материал.Има 3 размера на изделия за избор : S, M, L. It е много подходящ за малки животни, като хамстери, плъхове, катерици, таралеж и др Име на продукта : Гнездо за хамстер Материал : памук Цвят : синьо, жълто, розово, синьо-зелено, малко ягоди Характеристики : Приятни за кожата, мека, удобна Размери на Детайли : Размери S : 13 см x 12 см x 11 см / 5.) Размер M : 15 см х 15 см х 15 см/5,91 "x 5,91"x 5,91" (прибл.) Размер L : 21 см х 22 см x 23 см/8,27 "x 8,66"x 9,06" (прибл.) Бележки : Моля, запознайте се с нашата таблица с размери и изберете правилния размер.Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Пакетът включва : 1 х Жак за хамстер.

R

Продукти в категория