.

.

Поставка за сено за зайци, пластмасов държач за сено, за морски свинчета, по-малко отпадъци, държач за сено, ясла, диспенсер за храна за малки домашни любимци, заек, ч?

Поставка за сено за зайци, пластмасов държач за сено, за морски свинчета, по-малко отпадъци, държач за сено, ясла, диспенсер

BGN 7.79
Продукти

Дълготрайност на употреба : в нашата ясла за билки са изработени от пластмаса, и тя е сигурнаБилкова ясла е предназначена за ядене на трева или сено зайци, плъхове и прасета.Това е много полезна и здрава поставка за билки за вашия домашен любимец. Допълнителна ясла за трева е предназначена за ядене на трева или сено зайци, плъхове и прасета.Това е много полезна и здрава поставка за билки за вашия домашен любимец.Характеристики на Висококачествен пластмасов материал, безопасен, здравословен. Друг цвят хранилки за билки, модерен и красив, можете да изберете нещо, което ви харесва.Лесен монтаж и демонтаж, лекота на употреба, хранилки за трева за зайците.А за билките могат да бъдат монтирани извън клетката за животни, която не заема много място.Моющаяся и множество : къщичка за билки могат да се мият и използват многократно, тя трайни за дълго време.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : PP Цвят : розов, син, зелен (опция) Размер : прибл. 25 * 15,7 * 7 см/ 9.75 Тегло : приблизително 116 г / 4,09 унция Осъществяване Списък : 1 * ясла за билки.

R

Продукти в категория