.

.

Кабел от 16 фута, Кабел за виртуална Слушалки USB 3.0 Type A-C Високоскоростен Пренос на Данни и Бързо Зареждане на Виртуална реалност Кабел за игра на PC и Зарядни устройст?

Кабел от 16 фута, Кабел за виртуална Слушалки USB 3.0 Type A-C Високоскоростен Пренос на Данни и Бързо Зареждане на Виртуална

BGN 4.49
Продукти

【Кабел PC-Link】 С помощта на този кабел PC-link включите вашата слушалки виртуална реалност към играта на компютъра, след което ще може да играе в широк спектър от приложения и игри виртуална реалност 【кабел с дължина 16 метра】 е Проектиран за VR-слушалки., достига 16 метра (5 м), като осигурява най-добрия опит благодарение на гъвкава, лесна експлоатация.2 GEN 1】 Скорост на трансфер до 5 Gbit/с. Моля, не забравяйте да го свържете към конектора USB 3.0 към дънна платка или графичен процесор, за да гарантира оптимална производителност. 【Ъгъл на наклон 90 градуса】 Край на USB C под ъгъл от 90 градуса, за да не му се вееше и е лесен за използване с VR-слушалки. 【Известие】 Ако за зареждане на слушалки използва кабел, на изхода на адаптера трябва да бъде повече от 5 2А.Можете да играете както за самостоятелна, така и в компютърни VR-игри.

R

Продукти в категория