.

.

Преносими 3D Очила за Виртуална реалност, Домашна Слушалки Виртуална реалност Слушалки Виртуална Реалност с по-Голям екран, HD Очила за Виртуална реалност за ТЕЛЕВИ?

Преносими 3D Очила за Виртуална реалност, Домашна Слушалки Виртуална реалност Слушалки Виртуална Реалност с по-Голям екран,

BGN 0.33
Продукти

● Съвместим с много мобилни телефони от различни размери в рамките на 4,7-6,3 ● Независим DSP и двухчиповый усилвател, се усеща по цялото тяло. ● Безжична връзка слушалки, интелектуална вибрации, могат свободно да отговаря на телефонни обаждания. ● Безжичен високоскоростен гледане на звук с ниска консумация на енергия и 25 часове на автономна работа. ● Философия на нашия бизнес : качество и клиентите винаги са на първо място, развитие на иновациите и постоянно предлагане на клиентите си висококачествени нови продукти. ● Съвместим с много мобилни телефони от различни размери в рамките на 4,7-6,3. ● Независим DSP и двухчиповый усилвател, се усеща по цялото тяло. ● Безжична връзка слушалки, интелектуална вибрации, могат свободно да отговаря на телефонни обаждания. ● Безжичен високоскоростен гледане на звук с ниска консумация на енергия и 25 часове на автономна работа. ● Философия на нашия бизнес : качество и клиентите винаги са на първо място, развитие на иновациите и постоянно предлагане на клиентите си висококачествени нови продукти.

R

Продукти в категория