.

.

Лесна безжична детска мишка Razer Viper Ultimate Hyperspeed и док-станция за зареждане RGB: Най-бързият преминете геймърска мишка - Оптичен сензор с резолюция от 20 ДО DPI - Цветова ос?

Лесна безжична детска мишка Razer Viper Ultimate Hyperspeed и док-станция за зареждане RGB: Най-бързият преминете геймърска мишка

BGN 3.00
Продукти

С 25% по-бързо в сравнение с конкурентните безжични мишки : безжичната технология на Razer Hyper Speed осигурява изключително ниска латентност и намаляване на отблясъци, осигуряване на истинска свобода на безжичната връзкаЛесна безжична киберспортивная детска мишка, без компромис с тегло 74 грама : Razer Viper Ultimate е оборудвана с оптичен сензор с резолюция от 20 До dpi, подходящ за най-сериозните геймъри, и да предоставя на теглото, без да се налага пробиване на дупки.По-бързо от традиционните механични превключватели : Нови ключове оптична мишка Razer са пуснати в действие на базата на светлинния лъч, като натискане на бутоните със скоростта на светлината.Двустранен дизайн : създаден за лява ръка и дясна ръка, с достъпни програмируеми бутони от двете страни. Максимална скорост (IPS) : 650, профили на вградената памет : 5. Съвместимост със зарядно устройство.

R

Продукти в категория