.

.

Yardwe 20pcs Ясла за птици Диспенсер за вода за домашни любимци, Диспенсер За храна за Папагали, А за Гълъби, Кутии За Храна за Гълъби, Малка Ясла за Птици, А за Птици, Купа ?

Yardwe 20pcs Ясла за птици Диспенсер за вода за домашни любимци, Диспенсер За храна за Папагали, А за Гълъби, Кутии За Храна за Гълъби,

BGN 7.79
Продукти

А ЗА ПТИЦИ, НА ПЛАТФОРМА - тя е практично и проста конструкция, която позволява бързо и лесно да го инсталиратекупа за хранене на папагали.ПИЕНЕТО за папагали - може да се прилага за хранене на много малки животни, като птици, папагали, гълъби и така нататък. ЧАША за ПИЛЕТО - Пластмасова купа за хранене на папагал може да се използва за съхранение на храна или вода.ЧАША за птици, ХРАНИЛКИ за ПТИЦИ, удобни за многократна употреба.Тази купа не е толкова просто да се готви.ястие от клетка за клетките.ОПАКОВКА ВОДА за ГЪЛЪБИ - Купа за птици може да се монтира в клетката, тя е достатъчно здрава и разумна капацитет.Осъществяване списък на 20 x Хранилки за птици Характеристики -Материал : пластмаса ясла за птици-Цвят : зелен ясла за дивите птици -Размер : 10,00 X5,50 X4,00 см / 3,93 X2,16 X1 Ясла за сиамски птици. -Изработена от висококачествен материал, тази пиенето за папагали различна здравина, удобство и дълго ползване. -Той идва с практична и проста конструкция, позволяваща лесно и бързо да го инсталирате в купата за къпане на птиците. -Страхотна купа за птици за аксесоари за птичи клетки.Лесно почистване с вода, не губете време за измиване и почистване на контейнера за пиене папагали. - удобни за многократна употреба.Тази купа не е лесно да разбият поилкой за птици в клетка. -Къщичка за птици е лесно да инсталирате и да правите, това е най-добрият подарък за вашите приятели, семейство, колега и т., Чаша за вода за домашни любимци.Информация за стоки Подвесная ясла за хранене - това е един от най-добрите варианти за вас.Купа за клетка за клетки търсите професионален, но в същото време, купа за хранене на птици?Вие търсите надежден инструмент, с помощта на които може да се изпълняват множество произведения на изкуството?Ако , не гледай нататък!Нашият продукт трябва да отговарят на вашите нужди.

R

Продукти в категория