.

.

Ipetboom, 1 бр. Кутия, Интерактивна Градинско Образователно Склад, Ръчно Храна, Антискользящий Растеж, Какаду, Хранене на домашни любимци за Златни Играчки, Пътна Ръчно ?

Ipetboom, 1 бр. Кутия, Интерактивна Градинско Образователно Склад, Ръчно Храна, Антискользящий Растеж, Какаду, Хранене на домашни любимци

BGN 32.40
Продукти

КУТИЯ ЗА ХРАНА за ДРЕСУРА на ПАПАГАЛИ - материал със стабилни характеристики и дълъг животУстойчива на плъзгане ясла за домашни любимци - качествен мед материал, елегантен и щедри.Играчка за хранене на птици е Лесен за инсталиране и използване, много практичен и удобен, може да продължи дълго. контейнер за храна CONURE-изящна изработка, него не е лесно да се деформира.КУТИЯ ЗА храни ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - - Обмислен до най-малкия детайл дизайн ви гарантира по-комфортна почивка.Кръст Бод Пакет включва 1 x кутия за хранене на папагали Характеристики - Цвят : златист, червен Ясла за домашни любимци. - По-удобна купа за хранене тренировъчни птичи клетки. - Материал : Медна ясла за папагали. - С веревочной ключалката, може да бъде окачен на тяговую линия, удобно и бързо за домашни любимци. - Размер : около 4,40 X4,40 X3,70 см /1,73 X1,73 X1,45 инча контейнер за хранителни продукти. - Елегантност в ретро стил, поилки за папагали. - Това може да бъде подарък за приятелите си, които има кутия с храна за дресура на папагали. - Качествен материал от чиста мед, елегантна и щедра играчка за хранене на птици.Информация за стоки Тава за хранене на птици Добра ясла за домашни любимци. поилки за папагали са Подходящи за дома или магазин за домашни любимци. купа за хранене на папагали суха. чаша за хранене на папагали не ще опрокинуты вашия домашен любимец.Стоки за домашни любимци се Е безопасно и чисто за вашия домашен любимец.Домашен любимец Този предмет е изработен от висококачествен материал за безопасно използване на домашни любимци.

R

Продукти в категория