.

.

Yardwe 1 бр. слама човек Складное Гнездо за Заек, Играчки за Хамстер, Декор от Сушени Билки, Играчки за Чинчила, Слама Къщичка за Зайци, Хижа Убежище, Играчка От Естестве?

Yardwe 1 бр. слама човек Складное Гнездо за Заек, Играчки за Хамстер, Декор от Сушени Билки, Играчки за Чинчила, Слама Къщичка за Зайци,

BGN 1.67
Продукти

Домашен любимец, изтъкан от пластмасаслама : Осигурете на своя любим домашен любимец удобно място за добра почивка.Играчки за хамстери : С помощта и, тъкани на ръка, домашен любимец може да спи или да играе в si Оплетка гнездо за домашни любимци : Износостойкая играчка и за вашия домашен любимец.Да играят Безопасно и да се дъвчат, успокоява емоциите.Декор на гнездото за домашни любимци : Практичен къщичка за зайци.Добър подарък на приятелите си, на семейството си и на хората, които имат малки домашни любимци.Сгъваем къщичка за зайци : Изработен е от слама, може да се залъгва и се използва като материал за смилане на зъбите на домашните животни.Осъществяване на списък 1 x Гнездо за домашни любимци Характеристики - Размер : 30,00 X20,00 X20,00 см / 11,79 X7,86 X7,86 см Подслон от естествена трева. - Материал : Слама Къщичка за зайци от слама. - Цвят : Бежово Малки Животни Почиват. - Оплетка от слама гнездо могат да задържат топлината през зимата и прохладата през лятото, така че той може да защити домашен любимец от естествен заек от морска трева. - Благодарение на трайно материали, ръчно изработени домашен любимец може да спи или да играе вътре и в гнездышке за сън. - Осигуряване на лично пространство на вашите малки любимци, ефективно да се подобри качеството на техния сън слама човек оплетка гнездо за домашни любимци. - Практичен къщичка за зайци.Добър подарък за приятелите си, на семейството и на хората, които имат малки домашни животни, чинчила, детска вид сено. - Изработена от слама на материала, можете да го дълбае и се използва като материал за смилане на зъбите заек гнездо.Информация за стоки, Играчки за морски свинчета са Подходящи за хамстер, морско свинче, заек и други подобни домашни любимци. детски играчки за дъвчене за морски свинчета Многофункционална къща за домашни любимци, храна, пиене, сън, спорт и много други цели, разумно да използват пространството.Декоративно гнездо за домашни любимци, Това ще се превърне в гнездо за вашия мил домашен любимец удобно място за почивка и игри.

R

Продукти в категория