.

.

Ipetboom 2 елемента Гребенест Клетка Купа Вана Пластмасови Птици Папагал За Почистване на Бани Канарче Баня Птици За Къпане Малка Чиния Мултифункционална Вода за Само?

Ipetboom 2 елемента Гребенест Клетка Купа Вана Пластмасови Птици Папагал За Почистване на Бани Канарче Баня Птици За Къпане

BGN 3.33
Продукти

Вани за папагали : Той може не само да изтриете, и, но и хидратира кожата и помага на птиците, както и да се отвръща на топлинаКупа за вода за птиците : Дизайн на продукта е оригинален.Този леген за баня ще направи къпането на птиците е по-вълнуващо.Вана за къпане птици : Голям размер подходящ за повечето домашни птици, многофункциональна и практичен.Душ кабина за баня с клетка за гърди : високо качество на материалите, защита на околната среда, липсата на вредни вещества.Аксесоари за домашни любимци : Пластмасов материал, който е екологично чист, можете да бъдете сигурни, че давате на своя домашен любимец да се хранят и да се потопите.Вани за папагали : Той може не само да изтриете, и, но и хидратира кожата и помага на птиците, както и да се отвръща на топлина.Купа за вода за птиците : Дизайн на продукта е оригинален.Този леген за баня ще направи къпането на птиците е по-вълнуващо.Вана за къпане птици : Голям размер подходящ за повечето домашни птици, многофункциональна и практичен.Душ кабина за баня с клетка за гърди : високо качество на материалите, защита на околната среда, липсата на вредни вещества.Аксесоари за домашни любимци : Пластмасов материал, който е екологично чист, можете да бъдете сигурни, че давате на своя домашен любимец да се хранят и да се потопите.Списък с пакети 2 х мивките Особености -Материал : пластмаса принадлежности за клетка за клетки -Размер : 15.54 X2 вана за клетка за клетките. -Цвят : зелен, жълт мивка за птици-Пластмасов материал, който е екологично чист, можете да сте сигурни, че даде своя домашен любимец да се хранят и искупаетесь в купа за вода за птиците. -Премахва скуката и повишава нивото на активност.Подходящ за малки папагали и вьюрковых птици, като например вълнисто папагал, неразлучник, канарче и т. Вана за папагали. - материали, опазване на околната среда, липсата на вредни вещества в душ-кабината parrot. -Вана за къпане - чудесен начин за облекчаване на стреса при вашия домашен любимец и естествен начин да го почистите вземем това космато клетка за птици, вана и душ-кабина. -Той има прост дизайн, но много практични за използване, ще ви донесе много удобства в пластмасови вани за птици.

R

Продукти в категория