.

.

PATKAW играчки за птици 3 бр папагал стои Барабани папагал люлка птица играчка хапка играчка папагал хапка играчка люлка играчки ратан катерене играчки за катерене, с?

PATKAW играчки за птици 3 бр папагал стои Барабани папагал люлка птица играчка хапка играчка папагал хапка играчка люлка играчки

BGN 9.98
Продукти

Платформа-поставка за папагали, играчка за дъвчене вълнообразни попугайчиков, КАКАДУ АРА, чинки МАЙНА : е Изработена от материал, безопасни за птицитеИГРАЧКИ за папагали : идеалната детска площадка за вашия малък папагал, който дъвча, обичат приключенията и искат да се изследват.Волиери ЗА папагали : С конструкция люлки, която ще забавлява домашен любимец по време на развитие на неговите умения.ДЕТСКА ПЛОЩАДКА за ПТИЦИ : Популярни играчки за папагали, какашек, попугайчиков и други малки птици. клетка за катерица : отличен подвесная играчка за подобряване на веселбата и физическите упражнения.Платформа-поставка за папагали, играчка за дъвчене вълнообразни попугайчиков, КАКАДУ АРА, чинки МАЙНА : е Изработена от материал, безопасни за птиците.ИГРАЧКИ за папагали : идеалната детска площадка за вашия малък папагал, който дъвча, обичат приключенията и искат да се изследват.Волиери ЗА папагали : С конструкция люлки, която ще забавлява домашен любимец по време на развитие на неговите умения.ДЕТСКА ПЛОЩАДКА за ПТИЦИ : Популярни играчки за папагали, какашек, попугайчиков и други малки птици. клетка за катерица : отличен подвесная играчка за подобряване на веселбата и физическите упражнения.Пратката включва 3 x играчки за птици Информация за продуктите на Този продукт е изработен от висококачествен материал за трайност и употреба.С ярки цветове и люлки, които са визуално привлекателни за домашни любимци. идеалната площадка за вашия малък папагал, играющего, любов, приключения и готови да се изследват.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Дърво. -Размер на акрилни люлки : около 14x12x5,5 см - Размер на дървени люлки : около 14x12x15 виж - Размер на небесния колела : около 14x12x5,5 см - Размер на ротангового света : около 14x12x12 виж - Произведен от материал, безопасни за птиците. - идеалната детска площадка за вашия малък папагал, жующего, любов, приключения и готови да се изследват. - С дизайн на люлките, който ще забавлява домашен любимец по време на развитие на неговите умения. играчки за какаду, попугайчиков, попугайчих и други малки птици. - Отлична подвесная играчка, която насърчава веселбата и физическите упражнения.

R

Продукти в категория