.

.

Самодельная Бродерия на кръстат бод От Тисненой тъкан, Бродерия на кръстат бод От Печатни плат За бродерия, Бродирани, Пейзажи, Птици, Планини, Лодка в езерото, Зале?

Самодельная Бродерия на кръстат бод От Тисненой тъкан, Бродерия на кръстат бод От Печатни плат За бродерия, Бродирани, Пейзажи, Птици,

BGN 2.00
Продукти

[Продукт] Този пейзаж, че кръстат бод, готов за това, за да закачите в рамка и виси на стенатаЕдин човек отне около 5 месеца, за да се подготвят за този продукт. [Размер] Размерът на тази на продукта е 72,8 инча дължина * 28,3 инча, от двете страни на рамката има място за регулиране на около 2 инча. [Модел] На този тъканните пейзаж, сърцето бродирани кръст, изобразен лети птица, планини, водопади, лебед и лодка в езерото, залеза, красивите цветя и тревата по бреговете на езерото. [Помощта] на Този пейзаж можете да използвате на стената на вашата красива всекидневна, на стената на луксозен офис, като подарък на родителите си, баба си и дядо си, и /или сватбен подарък. [Материали] Този прекрасен пейзаж е пришита копринени конци от полиестер, които не изчезват и не сморщивают пейзаж. [Продукт] Този пейзаж, че кръстат бод, готов за това, за да закачите в рамка и виси на стената.Един човек отне около 5 месеца, за да се подготвят за този продукт. [Размер] Размерът на тази на продукта е 72,8 инча дължина * 28,3 инча, от двете страни на рамката има място за регулиране на около 2 инча. [Модел] На този тъканните пейзаж, сърцето бродирани кръст, изобразен лети птица, планини, водопади, лебед и лодка в езерото, залеза, красивите цветя и тревата по бреговете на езерото. [Помощта] на Този пейзаж можете да използвате на стената на вашата красива всекидневна, на стената на луксозен офис, като подарък на родителите си, баба си и дядо си, и /или сватбен подарък. [Материали] Този прекрасен пейзаж е пришита копринени конци от полиестер, които не изчезват и не сморщивают пейзаж. РЪЧНО изработени 100% от продуктите са ръчно изработени, сшитое кръстат бод за украса на вашия дом. КЪДЕ да ИЗПОЛЗВАТЕ Този прекрасен пейзаж може да бъде подарък на родителите, при преместването в нов дом, като сватбен подарък и за други семейни поводи. Размер на Общ размер на тъкан е 185x72 см/72,8x28,3 инча.Общ и точен размер на бродерия е 175x63 см / 68,9x24,8 инча.Това е идеалният размер за 5x4 м / 16.4 FT помещения, хол, офис и спалня. Пратката включва 1 X бродирани тъкани, вече зашити x Не включва рамката.

R

Продукти в категория