.

.

Комплекти килими с капаче MZB, Печат върху Платно, Голям Набор от Куки с Капаче, Направи си сам, Carpeted Изкуство с Цветни Предварително Отпечатани от Модели за Възрастн?

Комплекти килими с капаче MZB, Печат върху Платно, Голям Набор от Куки с Капаче, Направи си сам, Carpeted Изкуство с Цветни Предварително

BGN 41.91
Продукти

[Неща] Высокодетализированный дизайн и висококачествени прежди килими улесняват плетене на една кукаПрежди за килими в ярки цветове, изработен от висококачествени акрилни влакна. [Многофункционален] Този импровизиран проект има много срещи и може да се използва за декорация на много предмети от бита.Сложи го на пода, на стената или на дивана или да се използва за направата на възглавници и постелки. [производствения процес е прост] - Набор от куки-ключалки за направата на покрива възглавница, много подходящ за начинаещи, идва с лесен ръководство за експлоатация, лесно можете да започнете да създавате собствената си работа, вие придадите този килим друго значение. [Характеристики] Отлични занаяти ви дават възможност да се отдадете на ръчна работа заедно с децата си (около 8-10 и повече години).Създаване на цветни произведения на изкуството - това е увлекателен и забавен.Това е идеалното занимание за пътуване, и можете да го вземете със себе си навсякъде. [Лесни за следване] Цветно изображение с предварително отпечатан, нескользящий платно и инструкции на английски език.Това е лесно да се следват.На платно ясно се вижда всеки малък квадрат и цвят на използваните прежди. [Неща] Высокодетализированный дизайн и висококачествени прежди килими улесняват плетене на една кука.Прежди за килими в ярки цветове, изработен от висококачествени акрилни влакна. [Многофункционален] Този импровизиран проект има много срещи и може да се използва за декорация на много предмети от бита.Сложи го на пода, на стената или на дивана или да се използва за направата на възглавници и постелки. [производствения процес е прост] - Набор от куки-ключалки за направата на покрива възглавница, много подходящ за начинаещи, идва с лесен ръководство за експлоатация, лесно можете да започнете да създавате собствената си работа, вие придадите този килим друго значение. [Характеристики] Отлични занаяти ви дават възможност да се отдадете на ръчна работа заедно с децата си (около 8-10 и повече години).Създаване на цветни произведения на изкуството - това е увлекателен и забавен.Това е идеалното занимание за пътуване, и можете да го вземете със себе си навсякъде. [Лесни за следване] Цветно изображение с предварително отпечатан, нескользящий платно и инструкции на английски език.

R

Продукти в категория