.

.

Цветен мастилено-Струен Комплект за 3D-Гоблени с Кученцето, Комплект Стелки с Капаче за животни, Комплекти За Бродерия Творчески Занаяти Направи си сам, Домашен Дек?

Цветен мастилено-Струен Комплект за 3D-Гоблени с Кученцето, Комплект Стелки с Капаче за животни, Комплекти За Бродерия Творчески

BGN 25.56
Продукти

Комплект за обеци за възрастни : набор за подложка със собствените си ръце - това е недовършена, комплект за бродиранеТрябва да го направя сам.Можете да вземете комплект със себе си, размер на готовия килима : Малка : 52x38 см / 20* 15 инча, Средно : 90x60 см / 35,4 * 23,6 инча, голям : 110x85 см / 45,2 * 31,4 инча. Всичко, което ви трябва, Ние ви предлагаме всичко необходимо за създаване на плюшено средни видоизменен подложка.Като платно, което идва с предварително отпечатани рисунки, инструкции, пряжей и плетене на една кука, можете да започнете веднага.Цветна платно с предварителен печат : За разлика от другите комплекти "Направи си сам", които имат бял фон и с които трудно се работи, този комплект стелки има цветни модели, нанесени върху платното.Това е една рана на ръчна работа, която търсите.Можете да ясно да знае къде отива конци от всеки цвят.Украсата на къщата : Готов подложка може да се използва за домашно показване, украса за кола, украса на дома, постави на пода, на стената или на дивана в хола, или се използват и за производство на възглавници, постелки за комфорт или домашни любимци, и т. Специален подарък за празника : тя може да поднесе като подарък за рожден ден или Коледа или Хелоуин вашите близки, за да се задълбочи своята взаимна обич.Подробни инструкции и цветен печат, подходящ за деца и начинаещи, вие също можете да завършите този прекрасен проект, с цялото си семейство.Описание : В този комплект вие ще получите един вид килим, който е много красив и може да се обърне към всеки декорация. Высокодетализированный дизайн и висококачествени прежди килими улесняват плетене на една кука.Ярката прежди за килими, изработени от висококачествени акрилни влакна. Удивително е, че можете да ги използвате за повърхности от ваше разтегателни дивана, на пода или дори да направите от тях са малки калъфки за възглавници. Уникален и приятен дизайн, стилно ръкоделие. Спецификация : Готови образи : Комплекти за килими с кука за гоблен със собствените си ръце. Размер на готовия изделия : 52*38 см /20*15"90 * 60 см / 35,4 * 23,6" 110 * 85 см / 45,2 * 31,4" Материал : 100% акрил кожа + плат на полиестерна основа. Употреба : килими /carpet/tobestry/cushion/carpet Technics : Комплекти куки с капаче/за плетене на една кука в комплекта : 1 * Цвят на окото плат-рамка 1 * Инструмент с капаче (кука-зацеп) 1 * Цветно печатно ръководство за експлоатация 1 * Изискан подарък коробка1 * Многоцветен теглене на кабели Бележка : Това е "недовършена, комплект "направи си сам", трябва да го завърши сам, благодаря, цвят на платно са само за показване на изображение.

R

Продукти в категория