.

.

Комплекти Разноцветни Куки-ключалки с Папагали, Комплекти Постелки за възрастни, Комплекти за бродерия на кръстат бод за производство на Килими, Прости за употреб?

Комплекти Разноцветни Куки-ключалки с Папагали, Комплекти Постелки за възрастни, Комплекти за бродерия на кръстат бод за производство

BGN 0.67
Продукти

【Мека прежда】 Нашите почистващи комплекти са изработени от висококачествена килим прежда, нежна и мека на допир, с ярки цветове, които лесно губят, идеален за продължителна употреба 【Лесна употреба】 Комплекти постелки с капаче-на една кука снабдени с лесно разбираеми инструкции за кодиране, можете да видите ясно код, съответстващ на всеки цвят и областта, която трябва да се използва, цветни предварително напечатанная основа опростява производството. 【Много модели】 Комплекти за бродерия на кръстат бод ви предлагаме богат избор на различни модели, разноцветни папагали, червени и бели шарани и златните ретривъри в коледни шляпках, всеки от които е много сладък. 【Многоцелеви】 След получаване на комплект трябва да го направи сам, след успешното производство се получава чудесен килим, декоративни гоблен, постелки за пода, вратите постелки, възглавнички или подложки за домашни любимци и т., много са практични. 【Подарък】 ръчно изработени подаръци са пълни с по-добрите си благословии.Можете да използвате набор от директно като подарък или да направите подарък след приключване на човека, който го получава, ще бъде много щастлив. 【Мека прежда】 Нашите почистващи комплекти са изработени от висококачествена килим прежда, нежна и мека на допир, с ярки цветове, които лесно губят, идеален за продължителна употреба. 【Лесна употреба】 Комплекти постелки с капаче-на една кука снабдени с лесно разбираеми инструкции за кодиране, можете да видите ясно код, съответстващ на всеки цвят и областта, която трябва да се използва, цветни предварително напечатанная основа опростява производството. 【Много модели】 Комплекти за бродерия на кръстат бод ви предлагаме богат избор на различни модели, разноцветни папагали, червени и бели шарани и златните ретривъри в коледни шляпках, всеки от които е много сладък. 【Многоцелеви】 След получаване на комплект трябва да го направи сам, след успешното производство се получава чудесен килим, декоративни гоблен, постелки за пода, вратите постелки, възглавнички или подложки за домашни любимци и т., много са практични. 【Подарък】 ръчно изработени подаръци са пълни с по-добрите си благословии.Можете да използвате набор от директно като подарък или да направите подарък след приключване на човека, който го получава, ще бъде много щастлив.

R

Продукти в категория