.

.

Ciieeo 30шт Аксесоари За бродерия Комплекти За Бродерия Перфорационная Игла-Плоска Игла За Тепане Начинаещи, Определени За Сплъстяване на Козината Вълнена Фетровая И?

Ciieeo 30шт Аксесоари За бродерия Комплекти За Бродерия Перфорационная Игла-Плоска Игла За Тепане Начинаещи, Определени За Сплъстяване

BGN 3.46
Продукти

Игла за тепане Игла за сплъстяване на козината Игла, за да проверите за тепане игла, Определени за тепане Инструмент за тепане игла, Определени за тепане Инструмент за тепане игли, Игли за тепане Игла за бродерия Игла за тепане Игла за тепане вълнени игла за тепане Инструменти за тепане Комплекти инструменти за тепане : Подходяща за бродиране, гоблени, штопки, бродерия, кръстат бод, декоративни линии и капитониранеИнструменти за тепане : Всички тела са изработени от безопасен материал, никога не нанасят вреда на здравето си.Окото на валяние за начинаещи : Ергономичен дизайн за по-удобен захват. Гладка метална игла намалява триенето между иглата и кърпа, за улесняване на изискани заведения за шиене.Дръжка за тепане игла : Създаване на триизмерен дизайн на бродерии, просто пришив игла капитан punch.Инструмент от вълна, филц : Създаване на триизмерна фигура бродерия, само с помощта на перфорирующую игла sew mate.Игла за тепане Игла за сплъстяване на козината Игла, за да проверите за тепане игла, Определени за тепане Инструмент за тепане игла, Определени за тепане Инструмент за тепане игли, Игли за тепане Игла за бродерия Игла за тепане Игла за тепане вълнени игла за тепане Инструменти за тепане Комплекти инструменти за тепане : Подходяща за бродиране, гоблени, штопки, бродерия, кръстат бод, декоративни линии и капитониране.Инструменти за тепане : Всички тела са изработени от безопасен материал, никога не нанасят вреда на здравето си.Окото на валяние за начинаещи : Ергономичен дизайн за по-удобен захват. Гладка метална игла намалява триенето между иглата и кърпа, за улесняване на изискани заведения за шиене.Дръжка за тепане игла : Създаване на триизмерен дизайн на бродерии, просто пришив игла капитан punch.Инструмент от вълна, филц : Създаване на триизмерна фигура бродерия, само с помощта на перфорирующую игла sew mate.Списък на пакетите 30 x игли от вълна, филц Характеристики -Цвят : Комплекти за тепане сребърни игли. -Размер : Сила на иглата Approx. -Размер на опаковката : Около 15x10x5 см Инструменти за тепане игла. -Материал : Стоманени игли като игла за тепане. - Ергономичен дизайн за по-удобен захват. гладка метална игла намалява триенето между иглата и плат, по-лесно шиене изискани комплекти за бродерия.

R

Продукти в категория