.

.

LIOVODE DVD Case, Калъф за cd-дискове с Капацитет 96, Преносим Калъф За cd-та, Държач За Съхранение на Твърдия Пластмасов DVD-CD-Чантата, Органайзер за Кола (черен)

LIOVODE DVD Case, Калъф за cd-дискове с Капацитет 96, Преносим Калъф За cd-та, Държач За Съхранение на Твърдия Пластмасов

BGN 0.33
Продукти

В 1 опаковка своята практика може да се побере 96 брВ кутията достатъчно място.Дори ако тя е пълна, тя е добре заключена.Портативен за изнасяне навън и колекционерска стойност.Подходящ за класификация на cd-та, като например филми, телевизионни предавания, музика и др.Вътрешна ръкав зашити в калъф.Вие не можете да го анализира.Устойчив на абразия и достатъчно здрава.Лесно се класифицират и удобно да намерите подходящия cd-диск.Тънки и здрави ципове.Дори и ако той е пълен, той е добре заключена.Шевни тънък и трайно.Отговаря на изискванията на ръководството на цех.Изработен е от мек плат и прозрачна пластмаса. Нетъкан материал намалява износването на диска и го счупване.Дръжка препарати, шити към корпуса.ПРЕДМЕТ : Калъф за cd-та. МАРКА : LIOVODE.КАПАЦИТЕТ : 96 бр. УПОТРЕБА : за съхранение на cd-та/DVD-та.Здрава корица, добра изработка изработка и тънка светкавица.Твърд материал и лека еластичност.Обложката не е лесно да се прекъсне.Тя износостойкая.Можете да го направят на улицата или пуснати в колата.Вътрешни страници закрепени.Страница няма да бъдат загубени, защото не може да ги анализира.Лесно се класифицират и лесно да се намери.В кутията достатъчно място.Дори ако тя е пълна, тя е добре заключена.Нищо няма да се случи.Благодарение на компактните размери на този калъф за cd-та ще се превърне в помощник на вашите колекции, пътувания и партита.Този калъф за cd-та и е водоустойчив за защита на вашите колекции на cd-та от вода, прах и петна. [Високо качество] Калъф за cd-та, изработени от пластмаса + полипропиленова.Той е изработен от твърда пластмаса, фини кълба, и се отличава с висока производителност.Той е водоустойчив и устойчив на абразия.В него се поберат 96 бр. [Защитни фиксирани страница] Вътрешна страница директно зашити и се фиксира в кутия, която няма да излизаш и удобен за съхранение.Калъф за cd-та ефективно защитава колекция CD / DVD дискове от прах, вода и петна.Цип тънки и лесни за използване.Те продължават дълги години. [Почистете и спестете място] Съхранявайте CD / DVD в калъф, за да се избегне бъркотията.Висок капацитет за съхранение и преносимост.Това е удобно за класифициране и търсене. [Широкото използване на] е достъпна за cd-та, DVD-та, както и за твърди дискове, U-диск и много други.

R

Продукти в категория